- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Nekem anno a 2017-es Civic-ben a radar produkált érdekes dolgokat. Főleg pl. amikor gyalogosokat engedtem át a zebrán.
A szituáció amikor megzavarodott:
Látom már messziről (kb. 40-50méter) hogy állnak a zebránál, lassítok...intek hogy mehetnek. Közben már meg is álltam, kb. 2 méterre a gyalogló emberektől. Épp lassan kezdenék gurulni (az utolsó ember épp kilépett a kocsi elől) erre a kocsi úgy dönt hogy 'beleáll' a fékbe. Gondolom a kamera/radar nagyobb teret érzékel mint csak szó szerint az autó előtti 1.9-2 méternyi szélességet....és ezért aggódott hogy valakin átmegyek.
Ezt többször eljátszotta.Ami még veszélyesebb, az amikor motoros (Simson, robogó...ilyenek) hasít az országúton 50 körül vagy akár biciklis...mindegy. Ezzel a kocsival a másik sávba teljesen áthúzódva kell előzni és már jóval előbb mint gondolnád...különben 80-90-nél is beleáll a fékbe...mert ütközésveszélyt érzékel a gyorsan közeledő tárgy miatt.
Na, ez utóbbi még nagyobb meglepetés mint a gyalogos átengedős téma.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest