- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A DAF a naptól becsillanó tárgyakat nem szereti, azokra üvölteni kezd. Az MAN pedig azokat, amiket te is írtál. Egyszer egy körforgóból kifelé ráestem egy buszra, ami épp kiállt előlem a megállóba. Én még a lassítást sem tartottam indokoltnak, de a gép besatuzott. Ha nem lettem volna bekötve, akkor felkenődtem volna a szélvédőre. Ultra gáz volt.
Cappa72:
Köszönöm! Végre úgy jöttünk ki melózni, hogy nem kellett 1000Km -t nyomorognunk. GPS szerinti tempomat 130 -nál 6,4 lett a fogyasztás. Mosolygás van. -
-
Szerintem az automata váltó max. preferencia. De nem extra. A kedvenceim a magyar konfigok, minden franccal tele a kocsi alapmotorral.
17-es kerék Az a magyar utakon nem extra
(#31) Reaper Mondjuk szerintem ennek jól állnak a kicsi felnik. De amúgy borzalmas lehet. Automata dízel 140ló 2 tonnás kaszni. Ehhez képest az ezres swift versenyautó.
-
Ezt a kereskedő típust ismerem. Egy mk1 q7 alkatrészenként is érmin 2 millát hát még ha valaki foglalkozik vele (4 légrugó alul árazva 320k, motorháztető 80k, bőrülések szettben megint egy bő 200k ,ajtónként min 50k + kárpit és még a motor meg átvitel meg a sok-sok vezérlő sehol). Klubban mesélik h napi használatban lévő kocsi esztétikai hibákkal kereskedőnek nem ér többet mint 2.2 és akkor nem kérdez... LOL A hibátlan példányok még 400k+ futással is 4-5 milla között vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest