- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Na most teljesen elvesztem én is. 3-a kilőve, nem? Azt írtad, hogy a hivatalos időpont az már 10. Én ezt úgy értelmeztem, hogy 10-én lesz a tali, ami sajnos nem lesz jó, mert 10-én már többen vannak szabin, azt nem tudom kivenni. Most akkor lesz 3 is? De én 3-án dologozok, mert az vissza lett mondva
-
MurdR
veterán
Nnnna, osztottam, szoroztam: A következőképpen alakul akkor a MurdRburgR™
()
Pirított buci, zöldségek (saláta, káposztasali, ), 23-25dkg marhahúspogi (saját készítésű, csak faggyú+marha nyak/lábszár) ezen cheddar sajt ráolvasztva, egy csöpp édeskés hagymalekvár, 2 szelet pirított baconszalonna, 1 tükörtojás. Ez kb 1000Ft-ra jön ki per kopf. Kérlek jelezzetek vissza ebben a táblázatban, ahol leírjátok a nicknevet, és hogy hány darabot szeretnétek. raczger féle Pulledpork is ebben van!
pl.
raczger 1db
vagy
bitpork 12db ()
Ha összejön a 10 darab, akkor én is leviszek egy grillt, meg elszórakozok vele egy fél estét előtte itthon.
Pirított buci: ~120ft
25 dkg hús: ~600ft
Pufi: ~130ft
bacon: ~120ft
Cheddar s.: ~100ft
tojás: ~ 30ft
+zöldségek, hambiszósz, hagymalekvár stb ~xHa esetleg több lesz a pénz, mint amibe került a cucc, akkor visszaosztom. Ha kevesebb, akkor meg így jártam, majd lemossuk a kocsimat
-
MurdR
veterán
Bocsesz, az elmúlt pár nap káosz volt, holnap jelentkezem.
(#91) Szevam Csak hogy most én is megyek, hozzál nyugodtan
-
MurdR
veterán
Itt is két fő. Ja és ha valaki szereti még rajtam kívül, akkor hambikészítést bevállalok
Persze csak akkor, ha a házigazda áldását adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Revolut
- Star Trek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest