- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tud valamit bitpork kollégáról?
December óta nem volt fent a fórumon.Kalandor
Akkor ok. Bár az is két hónap
Tudom hogy nincs oltva és mintha az egészsége sem lenne az igazi. -
-
-
Somatom
veterán
válasz
BigBlackDog #267 üzenetére
Mármint gyárilag. De, Brabusék híresek arról, hogy elmentek nekik otthonról. A gyári E500 -ból kivették a V8 -at és betették a helyére a bálna (W140) V12 -esét. Guglizz rá, rengeteg kép van róla a neten, csak gyorsulós videót nem találtam. Ha nyernék a lottón, akkor vennék egy kibillenthető oldalablakos Merci halottaskocsit matt feketében (amivel a temetőben viszik a sírhoz a koporsót), alárakatnám a 4x4 -es futóművet, és bele ezt a Brabus blokkot.
-
Somatom
veterán
Nagy autó, nagy motorral nem kunszt.
De, egy öreg, W124 -es Merci, a 6,5 -ös, V12 -es Brabus motorral, na az már tecccene. Sajnos, csak az utódjáról találtam videót. -
-
Ha a saját beszűkült érdeklődési körömben / gondoltaimnál maradok; egy Golf 5 GTI 2,5 M-ig, 6 GTI 3,5 M-ig számít értelmes vételnek ma. Nagyobb motoros, bőven elég erős, később biztosan el lehet adni.
Józanabb fejjel Golf7 1.4 TSI 140/150 lóval, de akár a 122 is tökéletesen elegendő a mindennapokban. 3,5 M-n innen.Lehet cifrázni; Leon, Octavia.
Dízelt Neked hülyeség, így a V70 D5 kimarad.
-
kisza25
félisten
válasz
FoBCRaistlin #257 üzenetére
Az a helyzet, hogy nagyon vágyok egy nagyobb motoros, erősebb autóra, de elégé be vannak árazva az erősebb autók, újonnan és használtan is, utóbbi gondolom, mert ritkábbak is.
-
kisza25
félisten
válasz
FoBCRaistlin #255 üzenetére
megmondom a frankót, hogy válság vásárlás volt, el kellett adnom egy új autót és minél olcsóbban egy normális autót venni helyette, ez lett az ibiza
-
kisza25
félisten
válasz
FoBCRaistlin #252 üzenetére
ibiza sport, de ez inkább a felszereltsége, mert a motor az 1,4 86 ló (mondjuk csak 1025 kg, kanyarogni jó vele)
sport futómű, sport ülések... -
kisza25
félisten
válasz
FoBCRaistlin #250 üzenetére
Későn értem oda
~18:30 váltásom volt, meg meló bolt még utána
-
-
Nyugi van V1kman még csinált sok fotót de még nem néztem át- hamarosan az is gyön!
-
-
válasz
FoBCRaistlin #239 üzenetére
-
-
-
kisza25
félisten
Mágus2:
Jelentem: szervóolaj feltöltve (fél deci kellett)
zörgés megszüntetve, nem a kipufogó bilincs volt, hanem elhagytam egy rögzítőt a hővédő lemezről.
Bal első ajtót nem csesztetem, majd jobb első ajtó burkolat van még vissza
Ja és néztem egy guminyomást, 2,5-re volt fújva, leengedtem 2,1-re egyből komfortosabb lett -
-
momo2828
tag
Mi is köszönünk mindent, a hazahozott étel is elfogyott még a délután.
-
válasz
FoBCRaistlin #226 üzenetére
Viktor: itt koszonom szepen a kepeket ahogy BBDnek is! Sajnos meg nem tudom kirakni mivel voda korlatos neten vagyok a nyaraloban, fe igyekezni fogok.
-
FoBCRaistlin
őstag
Képeket nyomhatjátok :)
-
1stVikman
senior tag
Köszönjük, hogy ott lehettünk. Kaja finom volt, társaság remek, vendéglátás szintén.
További sok baleset-, és hibakódmentes km-t mindenkinek. -
kisza25
félisten
Örülök, hogy végül eljutottam, de sajnálom, hogy már ilyen kevesen voltunk, az autó azért meg lett szakértve, rendelhetem hozzá a motyót
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #222 üzenetére
A kaja hétfőn is jó volt.
Sejtem, hogy ma se romlott a minőség.
Egyszerűen nem jutottam le, de ezért is mentem hétfőn, mert sejtettem, hogy ma nem végzek időben. -
rob210
nagyúr
Nagyon sajnálom, hogy vezérlést cseréltem a talihelyett, jó lett volna ma is leugrani, de a munka az munka.
-
Lacess
tag
-
momo2828
tag
Mi 1 óra körül érkezünk majd.
-
-
Úgy tippelem, 10 óra magasságában érkezem.
Persze, ha nem túl korai. -
válasz
BigBlackDog #211 üzenetére
Szóljatok legközelebb, plíz!
Csak 10-12 topikot követek, ott nem került eddig szóba. Véletlenül találtam utalást rá a VAG-osban ma délben.95%, hogy érkezem, ezt-azt át kell variálnom.
Kerék szépen némi kaját 1 főre, bármelyik lehet. (Siófokról nem haza megyek.) Köszönöm!
-
Baszkett... csak most találtam ide.
Reggel Siófokon keltem. Most már Zalában vagyok.
Igyekszem érkezni. De eddig semmit nem tudtam az eseményről, csak azt hogy talán lesz, de nem biztos... -
-
kisza25
félisten
Huh most találtam ide, szombaton sajnos váltásom lesz, aztán meg még meló, du 6 elött indulni sem tudnék szerintem, pedig elgurulnék idén is szívesen, ha csak beköszöni is.
-
-
1stVikman
senior tag
Esetleg egy kis tábla "Boldog szülinapot" felirattal.
[Ilyesmi.]
Ha nem lesz rajta az sem baj.
Utalom a pénzt erre is, és köszönöm.
Ha bármi többlet költség keletkezne, helyszínen rendezem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest