- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Esetleg egy kis tábla "Boldog szülinapot" felirattal.
[Ilyesmi.]
Ha nem lesz rajta az sem baj.
Utalom a pénzt erre is, és köszönöm.
Ha bármi többlet költség keletkezne, helyszínen rendezem. -
1stVikman
senior tag
1.opció, csak egy kicsi torta vagy tortaszelet neki.
2.opció létszámtól függően 8-12-16 szeletes torta, hogy mindenkinek jusson. :) (Nem tudom mennyien leszünk, illetve, hogy ki mennyire akarna tortát enni. )
Ízre karamell vagy kávé esetleg sima csokitorta lehetne.
Árat nem tudok, 4-6-8 ezer. (500Ft /szelettel számolva.) -
A hambi nem volt durván csípős szerintem, hanem kellően pikáns. A saslikból csak azért ettem felet (1-et), mert nem fért volna belém a fél hambi.
Utóbbi időben amúgy is keveset eszek, de azt a kaját ami ott képződik Nálatok mindig megkívánom
(#188) macilaci78 Minden finom volt a társaságot is beleértve!
Hmm ezen most elgondolkoztamKöszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem, folyt.köv. szombaton
-
-
-
-
BigBlackDog
veterán
-
-
Somatom
veterán
Nem tudom. Most telefonáltak, hogy sorry, mégsincs Kona.
Ajánlgattak más ződrendszámost, de én azt mondtam, hogyImpalaelektromos autó, vagy semmi. Azt mondták, utánanéznek, hogy van-e olyan náluk, ami valóban képes tisztán elektromosan menni és visszaszólnak. Most ezt várom. Belső égésűt vezetek eleget, az nem új élmény, azért nem fizetek. Akkor inkább felrakom a bringát a vonatra és úgy még sörözhetek is a kaja mellé. -
-
-
-
-
-
-
...gyün az magától
Valami másról, mással beszéltünk, hiába na, öregszem.
Jó reggelt mindenkinek!!!
(#26) Somatom : Egy nagyon jó barátom a héten adta el a Kona-t, egy évesen. Nem használta, így megvált tőle, volt benne cc. 4k km. A nagyobb akkusat vette, a tele extrázottat. Nekem volt szerencsém vezetni, kipróbálni, NAGY élmény. Mondjuk maga az autó nem nagy durranás, főleg a belső minősége, pedig a bőrözéssel igyekeztek. A kapcsolók, az egész kialakítása, szóval tényleg nem egy odabaszós a belseje. De vezetni!! Na, az mosolyt csalt az arcomra. Amikor meg tölteni kellett és b@....sztam a rezet a töltő környékén, na akkor döbbentem rá, h ez nem az én világom. -
...toltam a szavazást! Remélem az idén nem lesz leb@...szás!
a Zasszony gyakorol a spec tortájára, de nem lesz díszcsomag!
(csak viccöltem, me lösz, má beszereztem, h ne az utolsó napokban keljen aranyozott torta talpat kajtatnom, meg kartont hozzá)
(#23) Somatom: hozd Te is a villanybringát és tolunk egy laza kijózanító betyárkodást
Valaminek ígértem még valamit, de kinek és mit??????????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged