Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz hcl #250 üzenetére

"Kivéve, ha azt az embert, aki tudja a jelszót, lefizetik, vagy megfenyegetik"
    Ez a legtöbb esetben te vagy. Kétlem hogy le tudnának fizetni, magadra terhelő adatokat szolgáltass ki. Megfenyegetnek?! Maffia adatokat tárolsz netán? Ha a törvény emberei keresnek ők nem fognak fenyegetni, maximum ijesztgetni. Hiszen ha nincs bizonyítékuk akkor nem tudnak sokat tenni ellened. Ha van akkor meg nem a te titkosított adataidon fog múlni. Ha pedig a maffia emberei nyitnak be hozzád. Nos akkor szerintem a legkevesebbet az adataid miatt fogsz aggódni. :K

"ilyenkor nem a titkosítást törik fel, de az eredmény ugyanaz"
    Érdekes mentalitás. Lássunk a te kifacsart logikáddal egy példát.
    1.) A szomszéd beleállít a fejedbe egy baltát, mert rájött az 5 perc, te meg meghalsz
    2.) Leélsz még 50 évet, boldogságban békében és a családod szerető körében halsz meg.

Az eredmény ugyanaz, de nagyon nem mindegy hogyan jutottál erre az eredményre. Remélem érthető mit akartam kihozni ebből. Szerinted nincs értelme a titkosításnak hiszen bárki kiadja bárkinek a jelszavát egy kis pénz, vagy fegyver láttán. Nem is értem miért találták ki.
    Vagy a zárakat. Hiszen ha én ki tudom nyitni a kulccsal akkor bárki, hiába 12 ponton záródó és 10 centis acéllemez....stb. Ennyi erőven nincs biztonságban semmi és senki.
    Ugyan már! :W

Egy AES-256-ot belátható időn belül nem szednek szét. Ha a user hülye a laptopja szélére ragasztva tartja a jelszót akkor meg ne ma titkosítás szar, hanem a user egy idióta.
    De nincs harag, igaz? :U

Új hozzászólás Aktív témák