Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Na jó! Már nem bírok elmenni szó nélkül a sok idióta poston. A teljesség igénye nélkül a reakcióim:
- Aki CSAK felhőben tárolja a dolgait az egy idióta! Minimum van még a vinyódon, vagy egy backup lemezen egy másodpéldány, ha nincs és a felhő elszáll akkor te voltál a hülye, nem a szolgáltató
- A Bitcasa AES-256 -al titkosít a kliens oldalon (nem, azt az életben nem töröd fel). A szerveren darabolt állományok tárolódnak (lebegnek a felhőben), amit a hash kód alapján rak ismét össze. Titkosítottak az adatok, csak a jelszavad birtokában lehet őket visszafejteni, ha én most letölteném őket csak egy nagy csomó titkosított adatállomány lenne a vinyómon, amit 3 csillió-millió-kvadtrillió év alatt törnék csak fel.
- A szerveren csak a fájlneveket látják, a tartalmukat nem (lásd fentebb). Így ha felraksz egy "illegal-stuffs.iso"-t ne csodálkozz ha nem lesz sokáig fent.
- Ha ingyen használsz valamit, hogy van pofád kártérítést kérni ha megszüntetik, vagy elvész az adat? Nem néztem az EULA-t de szerintem a fizetős részen már garantálnak valami biztonságot. Ha nem akkor nem kell rá előfizetni, ha mégis elvesztek a "szupertitkos atomkísérletek és világmegváltó felfedezéseim.doc" fájlaid akkor térj vissza az egyes ponthoz. A hülyeség ellen nincs sehol garancia.
- Mindenki olyan felhő szolgáltatást használ amit akar. Ez 10 gigát ad ingyen, más 20-at, 30-at...stb. Mindegyiknek megvan a maga pozitív és negatív oldala. Nem kötelező erre áttérni, ha nem tetszik mert ......... (ide írhatod az indokot), akkor használd azt amelyik tetszik. Nem kell telefröcsögni az egész topikot.
Szerintem.
Amúgy nekem tetszik az iCuccokon használható "Camera Roll" opció. Így azonnal felhősíti a képeket, videókat és otthon gépen meg azonnal nagyban tudom nézni, másolni, szerkeszteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sweet.tv - internetes TV
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Programozás topic
- Spotify
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest