Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
ez fogalmazódott meg bennem is ma reggel, én tresoritot használok, ami az irodai, és az otthoni gépemen is szinkronizál, most kb 48 giga adatot. arra is szoktam használni, ha haza akarok küldeni valamit, itt bedobom a mappájába, és mire hazaérek ott van a gépemen. a családi fotókat válogatva meg google driveon, van kliens androidra, ios-re, és rokonoknál lehet nézegetni őket, és a felhő mellett két helyen még mentve vannak. annak meg elég kicsi a valószínűsége, hogy egyszerre szűnik meg a felhő szolgáltatás, és megy tönkre vinyóstól mindenestől két gép a város két végén.
-
Szeko2
tag
"Amúgy nekem tetszik az iCuccokon használható "Camera Roll" opció. Így azonnal felhősíti a képeket, videókat és otthon gépen meg azonnal nagyban tudom nézni, másolni, szerkeszteni.
"Ez rendben van, én is használom az ICloudot, de annak a maximális kapacitása 55 Gb (emlékezetem szerint több nem lehet), 55 gigára viszont nem sok HD minőségű házi videó fér fel.
Pikkpakk megtelik, és az ember nézeget, hogy most akkor hova mentsen.A többit megírtam korábban, 3-4 TB tárhelyet ha tud valaki ennyi lóvéért, akkor szóljon, szívesen váltok!
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"
Camera Upload. Hasznos...