- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Azt, hogy playback-e valami vagy sem (bár magyarul jobban szeretem a tátogás kifejezést, angolul meg természetesen lip-sync) könnyű megállapítani, az sosem megy észrevétlenül, nem lehet annyira jól szinkronizálni a tátogást, hogy ne bukjon le valaki. Itt viszont a középsőnél csúszik a hang. Az elsőnél egyértelműen nem az. A harmadiknál nem figyeltem a lányt közben, csak hallgattam
De ilyesmit azért aligha csinálnak a műsorban.
Real time feljavítást sem érzek, sem az elsőnél, sem a másodiknál. Csemike linkjét nézd meg, hallani lehet a jellegzetes műanyagos hangokat. Nem igazán ott bukik a dolog, hogy túl jól énekel valaki, "túl jól" nem lehet énekelni, az emberi énekhangban azért igencsak keményen sok van. (Ami azt illeti, az igazán jó énekesek hangját mindenféle mesterséges manipulálgatás, "javítgatás" csak rontja, elszínteleníti, ahelyett, hogy jobbá tenné őket.)Szóval nem ott bukik a dolog, hanem ott, hogy olyan hangok vannak, amik egyszerűen nem műanyagok, gépiek, nem tudom jobban leírni. Csemike linkjén tökéletesen hallani.
A harmadik lehet maximum gyanús. De az meg fura lenne, hogy valaki használ ilyen szerkentyűt, valaki meg nem. -
Szten Márs
nagyúr
16-18 évesen is vannak akik úgy tudnak, hogy besz.rik az ember. Még kisebb korban is.
A kismama, meg a molett lány nem tudom kik, így keressek rá, hogy X-factor kismama?(megtettem, nem jártam eredménnyel)
Csak, hogy egyet mutassak, 1992-es születésű lány:
[link] és [link] - igen, a második 2008-as felvétel, tehát ott 16 éves.Mondjuk ezek nagy felvételek, élhet az ember a gyanúperrel. Bár egy szint felett úgysem lehet teljesíteni, akárhogy javítgatják, ez pedig bőven afelett a szint felett van. De akkor nézzünk kiskamerával felvett énekléseket:
[link] - itt 14 éves ez a lány. 14. Nem rossz, azt hiszem.Ő sem hiszem, hogy matuzsálemi korban van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Magisk
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged