Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz Jhonny06 #12 üzenetére

Azt, hogy playback-e valami vagy sem (bár magyarul jobban szeretem a tátogás kifejezést, angolul meg természetesen lip-sync) könnyű megállapítani, az sosem megy észrevétlenül, nem lehet annyira jól szinkronizálni a tátogást, hogy ne bukjon le valaki. Itt viszont a középsőnél csúszik a hang. Az elsőnél egyértelműen nem az. A harmadiknál nem figyeltem a lányt közben, csak hallgattam :DDD De ilyesmit azért aligha csinálnak a műsorban.
    Real time feljavítást sem érzek, sem az elsőnél, sem a másodiknál. Csemike linkjét nézd meg, hallani lehet a jellegzetes műanyagos hangokat. Nem igazán ott bukik a dolog, hogy túl jól énekel valaki, "túl jól" nem lehet énekelni, az emberi énekhangban azért igencsak keményen sok van. (Ami azt illeti, az igazán jó énekesek hangját mindenféle mesterséges manipulálgatás, "javítgatás" csak rontja, elszínteleníti, ahelyett, hogy jobbá tenné őket.)

Szóval nem ott bukik a dolog, hanem ott, hogy olyan hangok vannak, amik egyszerűen nem műanyagok, gépiek, nem tudom jobban leírni. Csemike linkjén tökéletesen hallani.
    A harmadik lehet maximum gyanús. De az meg fura lenne, hogy valaki használ ilyen szerkentyűt, valaki meg nem.

• Szten Márs

nagyúr

válasz Jhonny06 #10 üzenetére

16-18 évesen is vannak akik úgy tudnak, hogy besz.rik az ember. Még kisebb korban is.
    A kismama, meg a molett lány nem tudom kik, így keressek rá, hogy X-factor kismama? :DDD (megtettem, nem jártam eredménnyel)

Csak, hogy egyet mutassak, 1992-es születésű lány:
    [link] és [link] - igen, a második 2008-as felvétel, tehát ott 16 éves.

Mondjuk ezek nagy felvételek, élhet az ember a gyanúperrel. Bár egy szint felett úgysem lehet teljesíteni, akárhogy javítgatják, ez pedig bőven afelett a szint felett van. De akkor nézzünk kiskamerával felvett énekléseket:
    [link] - itt 14 éves ez a lány. 14. Nem rossz, azt hiszem.

Ő sem hiszem, hogy matuzsálemi korban van: [link]

Új hozzászólás Aktív témák