Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Azt, hogy playback-e valami vagy sem (bár magyarul jobban szeretem a tátogás kifejezést, angolul meg természetesen lip-sync) könnyű megállapítani, az sosem megy észrevétlenül, nem lehet annyira jól szinkronizálni a tátogást, hogy ne bukjon le valaki. Itt viszont a középsőnél csúszik a hang. Az elsőnél egyértelműen nem az. A harmadiknál nem figyeltem a lányt közben, csak hallgattam
De ilyesmit azért aligha csinálnak a műsorban.
Real time feljavítást sem érzek, sem az elsőnél, sem a másodiknál. Csemike linkjét nézd meg, hallani lehet a jellegzetes műanyagos hangokat. Nem igazán ott bukik a dolog, hogy túl jól énekel valaki, "túl jól" nem lehet énekelni, az emberi énekhangban azért igencsak keményen sok van. (Ami azt illeti, az igazán jó énekesek hangját mindenféle mesterséges manipulálgatás, "javítgatás" csak rontja, elszínteleníti, ahelyett, hogy jobbá tenné őket.)Szóval nem ott bukik a dolog, hanem ott, hogy olyan hangok vannak, amik egyszerűen nem műanyagok, gépiek, nem tudom jobban leírni. Csemike linkjén tökéletesen hallani.
A harmadik lehet maximum gyanús. De az meg fura lenne, hogy valaki használ ilyen szerkentyűt, valaki meg nem. -
Szten Márs
nagyúr
16-18 évesen is vannak akik úgy tudnak, hogy besz.rik az ember. Még kisebb korban is.
A kismama, meg a molett lány nem tudom kik, így keressek rá, hogy X-factor kismama?(megtettem, nem jártam eredménnyel)
Csak, hogy egyet mutassak, 1992-es születésű lány:
[link] és [link] - igen, a második 2008-as felvétel, tehát ott 16 éves.Mondjuk ezek nagy felvételek, élhet az ember a gyanúperrel. Bár egy szint felett úgysem lehet teljesíteni, akárhogy javítgatják, ez pedig bőven afelett a szint felett van. De akkor nézzünk kiskamerával felvett énekléseket:
[link] - itt 14 éves ez a lány. 14. Nem rossz, azt hiszem.Ő sem hiszem, hogy matuzsálemi korban van: [link]
-
Szten Márs
nagyúr
Azok a Hallelujah-ok nem voltak valami combosak, a legjobb is igencsak gyenge volt.
Tessék, kb így kéne hangoznia (kb egy percig tart a Hallelujah Leonard Cohen féle verziója):
[link] - pedig Hayley Williams nem az élő éneklés csúcsát képviseli, nagyon maximum is csak átlagos énekesnőnek mondható. (Mondjuk én imádom őt is, meg a hangszínét is, de ettől fülem még van)
Vagy itt egy lány, aki abszolút nem akar sem X-faktort magába, sem Britain's Got Talentbe menni, sem semmi ilyen műsorra, csak énekelget a kis kamerája előtt, és mintha jobb lenne, mint az X-faktoros produkciók... egy egész csöppet: [link] (igen, a kamera, amivel felvette magát szörnyű hangminőséget produkál, attól el kell tekinteni)
-
Szten Márs
nagyúr
Kérdés, hogy a magyar X-faktorban is alkalmazták-e ezt. Én személy szerint kétlem, bár csak fél szemmel és füllel kísértem, de nem nagyon lehetett kihallani ilyet.
Amúgy igen, durván megrendezett műjelenetek vannak ettől még a műsorban, persze. A Hallelujah-éneklés vitt mindent. Alig látszott, hogy megrendezték
Csemike:
Egy jó és képzett énekes olyan hangokat képes kiadni, hogy besz.rszNem, nem az a színvonal, mint pl a legutóbbi megasztáros banda, annál kicsit többre képes az ember, ha valóban képzett és jó a hangja. A linkelt videón inkább műanyag volt sok helyen, de közel sem szép. Ezért nem szeretek pl. stúdióverzióban hallgatni dalokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest