Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
-
pisti88+
senior tag
Először is barátomhoz Beowulfhoz szollanék korrekt kis tesztet hoztál össze grat hozzá, alaposan elfogom olvasni
!
És most hozzád Mind...
Nemtudom honnan szedted hogy az Ati minden téreen jobb, volt már neked mind2 kari hogy ennyire magabiztosan állítod vagy csak okosat akartál mondani
! Nem erősebb a 4870 az atinál naggyábol egálban vannak egym,ással, kiváve ha egy OC-sal vagy xxx szériával akad össze a zöld mert akkor vége van neki
A vantage topplistát nema tik vezetik bármennyire is jol huzhatoak! Mert egy dolog hogy huzva van de ha nemjön többletteljesítmény akkor nemsokat ér az egész...
Nembeszélve arrol hogy az ati egy katlan sokan azért közdenek hogy ne kapcsoljon ki alatta a gép, mert hiába ha a kari birja 120 fokig az alaplap, meg a többi cumo ami vele együtt él NEM!!!!
Árát tekintve pedig már 60on belül van a 260-as is valahol bőven 60k alatt, ugyhogy ez sem lehet probléma, fogyasztása is kevesebb...
Ennyit arrol hogy minden téren jobb az ati
(és hogy ezt mind honnan tudom? Először is megkérdeztem mindkét táborbol olyanokat akik rendelkeznek ilyen karikal, másodszor meg nézek teszteket)
Üdv Pisti!!! -
feka007
veterán
Crysisban vmennyivel erősebb a 4870-nél (kb pont amennyivel drágább), dehát nem kell magyarázni, hogy miért... Szándékosan nincs optimalizálva CF-re sem, míg SLi-n rengeteget gyorsul a játék, egy 88GTX-en sokkal jobban fut, mint 3870X2-n...
Egyébként 4870-en is nagyon szépen fut, nagyon meglepődtem, hogy mennyivel gyorsabb, mint 88GTX-en, azért a rengeteg számítási teljesítmény leküzdötte az Anti-ATi Crysist. Szóval azért így csak a Crysis alapján kijelenteni nem épp fair, hogy jobb a GTX 260, főleg hogyha azon is jól fut.
Én egy hónapja vettem 48-ért, szóval kijelenthetem, hogy nagyon jól jártam vele, mert ma ugyanaz a kártya (Sapphire Full) 60 köré ment.
Szóval annak se érdemes ennyivel többet kifizetnie, aki csak Crysisért veszi.3DMark eredményétől nem ájultam el (őszintén, ki nem szarja le azt?
), ellenben játékokban messze a legjobb ár/teljesítményben.
Kíváncsi leszek még az őszi játékokra, pl. Far Cry 2, Fallout 3, CoD5, ezek közel nem lesznek olyan nV-sek, mint a Crysis.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest