- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sztem már korábban is olvastam, de hnap elolvasom még1x. Am tényleg érdekel a téma, meg a zenehallgatás.
Azért próbálgatom a boltokban a fejhallgatókat h én is megtapasztaljam, azokat amiket írtok, h mennyi részletet tudnak megszólaltatni ezek a fejesek. De sztem ezekhez nekem nincsen hallásom így beérem a mezei eszközökkel.
Meg most rosszul is esett h egy általam jól muzsikáló fejesről nem sok jót írtatok, hiába hasonlítottam össze drágább fejhallgatókkal.
Samsung Galaxy S3. Wolfson Chip-es a DAC van benne. Meg feljebb feszültségeltem. Több hangerőt tud kiadni magából torzítás nélkül. Hangkártya meg SBlive! 2020. Zene meg 320 kbit vagy Flac. De a Flac-ban sem hallok különbséget ezért javarészt beérem az mp3-mal is
-
vodkaboy22
addikt
Sajnálom de magán raktár
És feljebbi hozzászolónak csak annyit :
Én is írtam hogy lehet ebay-en venni chinaPárnát is. De teljesen más hangot fog adni mint a beyer párna. Ezzel együtt kell élni. Én is rendeltem 2 félét. Olyan érzetűek voltak mint a superlux párnák, olyan hangot is adtak...
Ebbe nincs semmi blackmagic. MInden ami füled és a hangszoró között van az módosít a hangon. Egy rossz párna ami nem megfelelő anyagokból van nem képes olyan hangra mint egy profi párna aminél még az oldalszélek varrását is belülre teszik hogy ne legyen rezonancia... -
Geller72
veterán
Simán találsz kínai shopokban. Pont minap volt téma egy hasonló párna az ebayes kütyük kis pénzért topicban, ebben a hsz-ben..
. Ez mondjuk konkrétan a sony mdr-re lett rendelve majd 800 forintért, de a lap alján látható, hogy gyak. bármire találsz. Keresőszó: ear pads.
Elsőre a beyerdynamicra ezt dobta..
. Remélem, ráérsz ma este...
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest