- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Sajnálom de magán raktár
És feljebbi hozzászolónak csak annyit :
Én is írtam hogy lehet ebay-en venni chinaPárnát is. De teljesen más hangot fog adni mint a beyer párna. Ezzel együtt kell élni. Én is rendeltem 2 félét. Olyan érzetűek voltak mint a superlux párnák, olyan hangot is adtak...
Ebbe nincs semmi blackmagic. MInden ami füled és a hangszoró között van az módosít a hangon. Egy rossz párna ami nem megfelelő anyagokból van nem képes olyan hangra mint egy profi párna aminél még az oldalszélek varrását is belülre teszik hogy ne legyen rezonancia... -
vodkaboy22
addikt
Különben már anno a potkeksz alkalmával amikor a fejedre vettél egy dt770-et és mondtad hogy huuh itt van fent lent jobbra ballra is tér, már éreztem hogy tetszik.
De adok egy jó tanácsot. Ha tudsz szerezz be több féle párnát is (bőr, fekete plüss stb), nagyon erősen lehet változtatni a hangját a fejesnek így! (Pl ebay-ről ki lehet próbálni utángyártottat is, de rengeteg régi csomagolt nem használt párnát is lehet kapni 1-2-3 ezerért. Nekem van vagy zacskó 10-15 pár párnám. Egy hifi szerelő bácsitól vettem anno 8k-ért... )
Pl a Bőr több mélyet hozz ki (Szerintem így is kevesebbet mint az M50, vagy legalábbis azért mondom ezt mert az M50-ben csa mély van és más semmi...), de a közepe is jobb. Fekete DT331-hez való plüss meg komoly élharcos középben. Amit leírtál az tipikus a fehér gyári új plüssre vonatkozik, de van vagy 3 másik féle fehér plüss... Pl Ha beszerzel egy DT990Edition fehér plüsst akkor kiegyenlítettebb hangzást kapsz. (Sokkal puhább is mint a DT770 fehér plüsse.)Csak tippek
-
vodkaboy22
addikt
Remek iras
(mondom ezt Dt770edition32es dt770l.e.600as es egz diz dt770 tulajkent )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest