- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
balazs1022 #66 üzenetére
eleve ott "buktál meg", hogy nem hallasz mp3-flac között difit...
még a 320kbps highQuality kódolású MP3 (flacról) jól hallhatóan művi, 16kHz felett ne keress semmit se...az igazi élmény 192kHz/24bit master wave anyagokról jön le, természetesen olyan DAC-kal és fejhallgatóerősítővel kiszolgálva... konkrétan befosol annyira megfoghatatlanul tökéletes.
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #66 üzenetére
Az inkább 0220 lesz. Soha nem számított igazán jó hangkártyának.
-
winhate
őstag
válasz
balazs1022 #66 üzenetére
Legegyszerűbb próba ,tekerj a rádión Jazzy 90.9 -re.
Na ott kijönnek a hangok rendesen.Tegnap este majd berosáltam olyan hangokat hozott ki a füles.
Pedig csak mobilon keresztül hallgattam. (sk17i) -
winhate
őstag
válasz
balazs1022 #64 üzenetére
Hamar elolvastad
Amugy nem mind1 miről hallgatod a zenét.
Pc alaplapi hangkártya (fos) vagy esetleg valami profibb hangkártya.
Mobil , mp3-flac player , Dac , Cd , stb... -
.DLL
veterán
válasz
balazs1022 #60 üzenetére
Ennek az ára igencsak tükrözi a hangját, tehát nem csináltál rossz vételt, de ne akarj ebből többet, mert a világ zárva marad előtted (és ne egy roszabb hangú IEM-ből, vagy MM-os Beats-ekből következtess mobillal meghallgatva) hangban nagyon sok jobb fejes van, akár a Maxell Pro Studio-val kezdve, vagy a szemléletváltó Philips SHP-5401, aminek szintén vannak hibái, de 8e Ft-os áráért olyan kapukat nyit ki, ami 50e Ft-ig előrevetíti, hogy mi minden lehetséges még egy fejhallgatótól. Aztán persze ha meghallgat az ember mégmagasabb kategóriásakat akkor megint megért pár dolgot, hogy ahaa! Illetve tanul a füle, hogy mi minden lehetséges, mi mindent tud megkülönböztetni. Plusz beleszól a meghallgatásba a fáradtság, izgatottság, zaj, koncentrációs készség, emlékezet, stb-stb Én mindig azt mondom, hogy egy meghallgatás nem meghallgatás, de még kettő is véleményes.
-
winhate
őstag
válasz
balazs1022 #60 üzenetére
Hali
Elősorban ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
a_zene_hallgatasa_es_az_evtizedes_megszokasaink
Ami a lényeg volt a cikkben:
"Próbálom úgy megtartani a zenét, ahogy van. Nem avatkozom közbe buta equalizációkkal. Nekem az az elvem hogy tartsuk meg azt, ami van, ésszerű határokon belül. Nem fektetek bele túl sok energiát, inkább élvezem a zenét, hisz ez a lényeg."
Remélem ebből leszűrted a lényeget.
-
Nigér
őstag
válasz
balazs1022 #60 üzenetére
Hááát...
Odaadtam faternak de ő sem használja, öcsém vett egy ugyanilyet de nála sem látom azóta, csak a régi, jól bevált Pana fejesét használja -
Nigér
őstag
válasz
balazs1022 #55 üzenetére
Nekem volt ilyen.
Eléggé mélytúlsúlyos de a rosszabbik fajtából, rátelepszik az egész zenére, legyen bármi is az.
Az anyagminősége és összeszerelése pedig... ha csak ránéztem már attól yekergett az egész...
Be is kúrtam a szekrénybe, ne is lássam -
Geller72
veterán
válasz
balazs1022 #55 üzenetére
Lehetnek (fülre) meglepően jó darabok, de a beltartalomtól azért ne ájulj el. Mondjuk én már hallottam elég sok sennheisert szarul szólni..
. Ez meg egy másik véglet..viszont a cikkben említett típus nem ez a kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest