- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Várjuk. Egy kollégám már több mint egy éve szeretne egyet.
-
vsgaborr11
tag
egyébként a szoft az jó
-
vsgaborr11
tag
Amint kidobnak egy QWERTY-3 colos AM-OLED kijelző-Google Android-NVidia Tegra kombinációs stílusos mobilt(nem ilyen kvarcgémeket)akkor komolyan érdekelne egy ilyen. De így nem
-
Mamuska
őstag
A nagy kijelzős+qwerty-s jacketre 40-60 € mondtak, ami nagyon jónak hangzik, de a valóságot biztosan nem tükrözi. A fényképezős darabra is kíváncsi vagyok.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Le van velük szervezve egy interjú, úgyhogy lesz infónk elsőkézből.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem már az elején nem tetszett az ötlet, tul kicsi a kijelző és a jacketek csak egy funkciót látnak el, az egésznek akkor volna értelme ha a központi egység egy 2,8 collos érintő kijelző mögé lenne ültetve és a jacketeknek több funkciója lenne, nagyon optimista a gyártója, én ugy látom hogy nagyon szűk rétegnek fog tetszeni, amiben én nem vagyok benne
-
baliii
senior tag
nekem nagyon tetszik ez az ötelet, kíváncsi vagyok mi lesz a vége
szerintem egész jó lesz az a fotós cucc, meg kb azt is megcsinálhatják hogy gyártanak egy komplett fényképezőt, amibe csak memoria és kijelző gyanánt be lehet csusztatni akis modut -
Bibby
addikt
Az meg már személyes vélemény, hogy az összes jacket valami bűnronda.
Némelyik erősen hajaz 10 évvel ezelőtti tetrisekre és kvarcjátékokra.
-
törölt tag
válasz
bolondember #1 üzenetére
sajnos hiába a jó jacketeke (majd a jövőbeli qwerty-s és hasonlókra gondolok), ha nem lesz smartphone
bár rengeteg embernek biztos így is kelleni fog, de ugyanúgy sok vásárlót veszítenek is vele.Bibby: biztos az egész hátlap egy rohadt erős halogén spotlámpa xD
-
Bibby
addikt
Mikor mindenki arra törekszik hogy egy készülékbe pakoljon mindent, és a fogyasztók is ezt várják el, akkor ők szembevizelnek a széllel.
Nem mondom hogy nem érdekes a koncepció, de valahogy nem érzem át.
Arra meg külön kíváncsi lennék milyen az éjszakai fotózásban jeleskedő kiegészítő.Ezt még a legjobb gyártók sem tudják jól megoldani.
-
bolondember
MODERÁTOR
nagyon kíváncsi vagyok erre a cuccra - a végén mégis lesz..
hmmm
vajon mennyit kérnek majd érte?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavaly bemutatott moduláris felépítésű mobil végül idén piacra is kerülhet.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest