- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #172 üzenetére
A probléma ott van ezzel az egész dologgal,hogy némely ember támadja azokat akik úgy gondolják ezt nem nyelik be.Én azt nem értem miért nem lehet elfogadni ezt a dolgot?
Az meg,hogy neked milyen kártyád van engem spec nem érdekel.Örülök,hogy neked bejön.Használd egészséggel.Én biztos nem szóllak le mert megtartod. -
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #165 üzenetére
Neked a korrektségről kb annyi fogalmad van mint most az Nvidiának.Amúgy meg ha ingyenélő lennék nem tellene ilyen kártyára.Bocs,hogy megkérdem de téged képeztek ilyenné vagy már alapból ilyen vagy?Esetleg kisebbségi komplexusod van mert te nem engedhetsz meg magadnak ilyen cuccokat?Én is csak azért kérdem mert meg tehetem.
-
-
Jacek
veterán
válasz
jorgoszka #48 üzenetére
Ebből a postból az jött le hogy te igazi zöldhájogos vagy
Csak halkan elárulom hogy 1 év van a két VGA között, és kb pariban vagy az elavult AMd termékkel, aki meg a fogyasztásra veri az ne vegyen 100.-ért VGA-t...
Csak mert annyira ostoba a gondolkodásod hogy ez alapján te öngyilkos leszel amikor kijön az uj Radeon generació mert agyonveri a hőn szeretett nvidiádat, de aztán kijön az új nvidia és.......... long time ago....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest