- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #172 üzenetére
A probléma ott van ezzel az egész dologgal,hogy némely ember támadja azokat akik úgy gondolják ezt nem nyelik be.Én azt nem értem miért nem lehet elfogadni ezt a dolgot?
Az meg,hogy neked milyen kártyád van engem spec nem érdekel.Örülök,hogy neked bejön.Használd egészséggel.Én biztos nem szóllak le mert megtartod. -
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #165 üzenetére
Neked a korrektségről kb annyi fogalmad van mint most az Nvidiának.Amúgy meg ha ingyenélő lennék nem tellene ilyen kártyára.Bocs,hogy megkérdem de téged képeztek ilyenné vagy már alapból ilyen vagy?Esetleg kisebbségi komplexusod van mert te nem engedhetsz meg magadnak ilyen cuccokat?Én is csak azért kérdem mert meg tehetem.
-
jani04
aktív tag
Én vissza vinném ha lehetne és nem vagyok sem"Újpesti"sem egyéb.Átlag felhasználó vagyok aki úgy érzi át@szták .A többi jelzőt és megállapítást már nem is említem.Akinek megfelel a kártya így tartsa meg akinek nem és van rá lehetősége vigye vissza.Az Nvidia hosszútávon fogja megérezni ennek az egésznek a hatását ha lesz konkurens termék.Remélem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest