- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #172 üzenetére
A probléma ott van ezzel az egész dologgal,hogy némely ember támadja azokat akik úgy gondolják ezt nem nyelik be.Én azt nem értem miért nem lehet elfogadni ezt a dolgot?
Az meg,hogy neked milyen kártyád van engem spec nem érdekel.Örülök,hogy neked bejön.Használd egészséggel.Én biztos nem szóllak le mert megtartod. -
jani04
aktív tag
válasz
jorgoszka #165 üzenetére
Neked a korrektségről kb annyi fogalmad van mint most az Nvidiának.Amúgy meg ha ingyenélő lennék nem tellene ilyen kártyára.Bocs,hogy megkérdem de téged képeztek ilyenné vagy már alapból ilyen vagy?Esetleg kisebbségi komplexusod van mert te nem engedhetsz meg magadnak ilyen cuccokat?Én is csak azért kérdem mert meg tehetem.
-
jani04
aktív tag
Én vissza vinném ha lehetne és nem vagyok sem"Újpesti"sem egyéb.Átlag felhasználó vagyok aki úgy érzi át@szták .A többi jelzőt és megállapítást már nem is említem.Akinek megfelel a kártya így tartsa meg akinek nem és van rá lehetősége vigye vissza.Az Nvidia hosszútávon fogja megérezni ennek az egésznek a hatását ha lesz konkurens termék.Remélem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest