- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Dr. Romano #240 üzenetére
Úgy tűnik nem vagy tisztában vele, miért van az amit írtál. Ha tisztában lennél, akkor értenéd miért írtam, hogy rossz a példa. De ha figyelmesen elolvastad volna bármelyik cikkben pontosan mi a gond a kártyával, akkor is látnád, hogy nem jó a példa. A kártya fizikailag 4GB-os. Ez sosem volt kérdés.
-
Asbee
veterán
válasz
Dr. Romano #238 üzenetére
Totál rossz példa.
-
Asbee
veterán
válasz
Malibutomi #235 üzenetére
Nézzél meg egy tesztet ahol nem ref órajelen ment. És van benne tartalék nem mint egy 290x-ben, amiből extra példány kell, hogy valami normális tuningot lehessen vele, vagy marad a vapor x vagy a lightning. Én is egy 290x vaport választanék mondjuk a 780ti helyett, de a vram miatt.
-
Asbee
veterán
Nem beszéltem technológia fölényről, a gcn technikailag jobb, csak ez a nagy többséget nem érdekli. Ne viccelj a 780ti ref kapásból 10-12%-ot vert a 290x-re a customok meg inkább 20%-ot. Az felejted el ez a gm204 ez közel sem a felső kategóriája az nv-nek. Ez a 670, 680 folytatása igazán. Ahhoz képest így is csúnyán odaver a 290-nek és X-nek. Halk, hűvös erős. Nekem magyarázhatod nyugodtan, végiglépkedtem mindkét oldalt, tapasztaltam nem csak teszteket olvasok.
Közel sem csak arról van szó melyik melyiket nyomja le. Mindig ide terelitek a témát. Egyszerűen amd-nél sok duma kevés a bizonyítás. A felhasználóknak pedig az kell.
Megint csak nem mondtam olyat, hogy tegyen le az asztalra. Azt mondtam letenni valami gyakorlatit az asztalra. Mantle is jól hangzott csak a ref 980-al több fsp-em van bf4 ben dx alatt mint 290x-el mantle alatt.
Én arról nem tehetek, hogy ülnek a fenekükön és nem jönnek ki semmivel. Ebből van elege mindenkinek amit gazdasági helyzet is jól mutat. (Na meg nem lenne rossz, ha a következő szériában nem 2-3 modell lenne ami bátran kényelmesen használható extra házhűtés, vagy durva hőmérsékletek nélkül)
Nekem a 290 első napos vétel volt vizezve, mert nagy lehetőségeket láttam benne. Ehhez képest nagy semmi lett belőle. -
Asbee
veterán
válasz
#32839680 #229 üzenetére
Ezerszer le lett írva, ez esti mesének jó többnek nem. A felhasználók nagy része magasról tesz erre. Az érdekli melyik kártya a gyakorlatban mit tud. Az nv részesedése ezt nagyon jól tükrözi. Semmiféle herélésről nincsen szó, nézd át újra a maxwell felépítését. Jó lenne ha az amd végre letenni valami gyakorlatit az asztalra és nem kéne állandóan ezeket a kínos magyarázkodásokat hallgatni, dx12 ről meg mantleról. Reméljük az új sorozattal ez eljön és nem csak egy "csiszolt" hawaii-t kapunk.
-
Asbee
veterán
válasz
Malibutomi #215 üzenetére
Nem hinném hogy a Samsung egy teljesen új koncepcióval állna elő.
-
Asbee
veterán
Tedd nyugodtan. Én is várom az amd-t. Csak nehogy megint a duma legyen nagy mint mantle és társaival.
Bár az még mindig érdekelne ahol szerinted a gyári OC-val is gond van, az miért jobb mint ahol a gyári OC-ra rájon még 200Mhz. Halkan hűvösen. Persze megint valami totál ide nem vágó dologgal fogsz jönni. Lépek is innen.
-
Asbee
veterán
A fermi olyan szempontból még mindig nem ide tartozik, hogy már sehol nincsen. Az ő idejében megtehetted, hogy a konkurenciát ajánld. Jelenleg 970/980 és 290/290X van ebben a kategóriában. Az amd-nél bizony nagyon meg kell nézni melyik típust veszi az ember a fogyasztás miatt. És akkor még lassabb is.
Hiába emeled ki nagybetűvel, leírtam érthetően arról is a véleményem. Ha még mindig nem értetted meg abban én már nem tudok segíteni.
Igen de a valós panaszok az OC verzióknál vannak Tessék?
-
Asbee
veterán
Könyörgöm értsd már meg amit írok. Hogy jön ide a fermi? Leírom még egyszer sokadjára. Én sem tartom szimpatikusnak az nv húzását, még ha jelenleg az emlegetett dolog 1080p és 1440p alatt nem jön elő. Ettől még a nem pontos specifikációk megadása miatt kapjanak a fejükre. Meg a jelenlegi hozzáállás sem szép. Viszont ettől még a 970 mindig best buy. Aki komoly elvi gondot csinál ebből az vesz mást. Ennyi.
(#80) Malibutomi: Sajnos a tapasztalatok nem ezek. Nagyon sokan panaszkodnak külföldi fórumokon is, Asus, MSI, Giga hűtésére. De ezt ne itt beszéljük, ne amd vs nv-be terelődjön.
-
Asbee
veterán
Ja, az alulfeszelés és órajelezésnek van egy legendája, lehet nem ismeritek akkor bocs. Így valóban kicsit félre érthető.
-
Asbee
veterán
Még mindig nem értem ezt miért nekem mondod. De szerintem te sem értetted én miről beszélek. Kérlek fuss neki még egyezer olvasd el mit írtam.
Nem kérdőjeleztem meg a perelést, bár sokan nincsenek teljesen tisztában ezzel a 970 dologgal, pontosan mi van vele. Sok a fél vagy a téves információ.
(#71) LordX: A vrm hőre ne nézz rá. Meg a memória hűtésre.
De ezt ne itt, nem ennek a hírnek a témája.
(#70) MongolZ: Tapasztaltad vagy olvastad? Nekem több 290-em is volt. A ref meg nem 85 hanem 90-94 fokig megy el.
Tri-X, Vapor-X, PCS+ ezek amik használhatóak rendesen. Többi felejtős. 290X-ben még Lightning. Szintén ne itt, nem hírnek a témája. Privátban szívesen leírom.
-
Asbee
veterán
Nem tudom mit akarsz hagyni. Semmit nem írtam erről az egészről. Nem szép amit az nv csinál a nem valós specifikáción el lehet indulni. De ettől még nincs alternatíva a 970 ellen, amíg új amd karik nem jönnek.
Amúgy meg nem értem a mondandód a vesszőig, légyszi magyarul.(#67) 7time: GM200 jön márciusban horror áron. A neve kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest