- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
válasz
#32839680 #201 üzenetére
Dehogy tiltja. Épp ez a probléma. Ha 3.5G-nél többre van szükség, akkor valamilyen heurisztikák alapján megpróbálja kitalálni, hogy mit kell majd keveset használni, s azt helyezi a lassú szegmensbe. A bökkenő ott van, hogy én nem igazán szeretem az ilyen heurisztikus függvényeken alapuló algoritmusokat. Sokszor jó eredménnyel működnek. De sokszor nem. A probléma épp az, hogy indokolatlanul sok driver/szoftver erőforrást igényel a gyors/lassú szegmens alkalmazása. És én totálisan nem bízok benne, hogy ezt az energiát be fogják fektetni a jövőben is. A vihar elül, aztán jövőre már mindenki szarik a GTX970 külön optimalizálására, s jöhetnek a stutter hegyek. Ne így legyen, de szerintem ez teljesen reális forgatókönyv.
-
Drizzt
nagyúr
Na, jövő pénteken én visszaviszem az enyémet. Azért nem korábban, mert szabadságon leszek jövő héten, s addig is kell valami amit lehet használni. A 7950-es helyette meg egy ideig jó lesz. Épp addig míg kiderül, hogy GTX980, GM200, vagy valamelyik r9 3x0 legyen az utód. Mondjuk március végéig elleszek.
-
Drizzt
nagyúr
Hat basszus meg mindig nem tudom, hogy visszavigyem-e. Negativum:
- 1 honapig raulnek erthetetlen okokbol.
- Gozom nincs mit vennek helyette. Nekem meg 110K volt a Strix, de azota nem lefele ment az ara. Amd-t tuti nem veszek, ok mar joval korabban leirtak magukat nalam, a 69xx szeriaval. Nameg a legfontosabb szempont, hogy kuss legyen a gepben. Lehet valami gagyi kartyaval ki kene huzni a 980ti-ig.
- Ami a problemam, hogy egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy driveresen kezelheto a dolog, foleg low level API-k eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- LEGO klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest