- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
TheSaurus62 #7 üzenetére
Vagy 3 évig használtam, aztán valami okosság kifolyt az akksiból. Szerettem, jó cucc volt.
-
LeMiki
tag
válasz
TheSaurus62 #7 üzenetére
Nekem Elite Sliver van. Azt se nagyon láttam még senkin
-
TheSaurus62
tag
A Motorola S9-re emlékszik valaki? Hat éve használom gond nélkül, de soha nem láttam még senki máson ilyet. Meg is bámulnak vele rendesen.
-
Wesder
titán
Egyszerre miért jó a 2 eszköz?
-
telemundo
tag
Mi ez a vezeték nélküli mánia? Szerintem jobb egy olyan fejhallgató, aminek van vezetéke
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak a gyártó új mobilját és phabletjeit tekinthettük meg tegnap a Motorola-esemény keretein belül, megismerhettünk két új headsetet is.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest