Bemutatkozott két új Motorola headset

Hirdetés

Tegnap három új Motorola készülék bejelentéséről is hírt adtunk, az új Moto G továbbra is a középkategóriában próbálkozik, a Moto X-széria pedig két új taggal bővült: a Moto X Play és a Style már a drágább modellek közé tartozik. Az eseményen nem csak a három új készüléknek jutott hely, a vállalat bemutatott két új headsetet is.

Bemutatkozott két új Motorola headset

A fenti képen látható Moto Pulse egy on-ear kialakítású, vezeték nélküli fejhallgató, ami 40 milliméter átmérőjű membránokkal dolgozik, az akkumulátora pedig akár 18 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz egy töltéssel. A fültányérjai elfordulnak, így kényelmesen hordozható, a beépített mikrofonjának köszönhetően pedig telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. A fejhallgató Bluetooth 4.1-en keresztül kapcsolódik a forrásához, egyidejűleg pedig akár két készülékhez is tud kapcsolódni. A gyártó szerint akár 18 méteres távolságból is képes kapcsolódni, a gyártó honlapjáról 60 dollárért rendelhető elő krétafehér és fekete színekben, minden felmerülő egyéb költség nélkül ez körülbelül 17 000 forintnak felel meg.

Bemutatkozott két új Motorola headset

A Moto Surround egy in-ear kialakítású, de szintén vezeték nélkül kapcsolódó headset, ami cseppálló kialakítást kapott, beépített akkumulátorának köszönhetően pedig 12 órányi zenelejátszást és 15 órányi folyamatos zenehallgatást ígér egy töltéssel. A nagy testvéréhez hasonlóan ez az eszköz is Bluetooth 4.1-es szabványt használ, egyszerre pedig akár 2 eszköz is kapcsolódhat hozzá. A leírások szerint az eszköz hatótávolsága akár 45 méter is lehet, az ára pedig egyéb költségek nélkül 70 dollár, ami körülbelül 20 000 forintnak felel meg. A Motorola kiemeli, hogy nem csak a saját készülékeikkel működnek együtt a hangeszközök, hanem iPhone-nal, androidos mobiltelefonokkal, tabletekkel és Bluetooth-képes számítógépekkel egyaránt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés