- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
cairojack #109 üzenetére
Nehogy már a kamera legyen a fő szempont egy telefonnál!
Engem például nem érdekel, mert mindig ott van a zsebembe a 20 ezer forintos Olympus D-750, ami még a pureview Nokia kamerát is oda-vissza alázza, nemhogy a többi telefonét.
A minim 5MP-es kamerája pl elég jó ahhoz képest, hogy milyen árban volt anno. -
Sordoran
addikt
válasz
cairojack #109 üzenetére
Hát kinek mi a fő szempont. Ezt elméletben a középkategóriában is az alsóbb szegmensbe szánja a gyártó, így ide szerintem az 5 MP elég. Felső kategória 13 MP, felső-közép 8 MP, alsó 5 MP, nagyjából ez a trend. Amennyiben fontos a 8 MP, akkor szemezhetsz az L-el, én is azt néztem, de nem vág földhöz a kisebb optika, a forma miatt az M-et várom inkább. És ki tudja, lehet egész pofás lesz benne a kamera, azért ne temessük
A HDR képesség és a HD videó azért csábító így is.
Régen a K750i-ről váltottam X8-asra, és bizony éreztem, hogy az a 2 MP-es auto focus jobban teljesített mint ebben a 3 MP-es fix focus.
De nagy különbséget nem érzek 5 és 8 MP között, ha minőségileg jó lesz akkor elég nekem ez is, ritka hogy belenagyítok a képbe, monitorom meg 1440x900
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest