- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
Sordoran
addikt
Nem lenne rossz, ha kiderülne nagyobb procit raktak bele, de erre még ne vegyünk mérget. Egy prototípusban láthattuk, nem tudom lehet-e elírás, vagy abba tényleg még 30-as volt és aztán döntöttek úgy, hogy a véglegesbe majd 27es kerül. Vagy nem is egy fajta lesz, ki tudja.
-
cairojack
aktív tag
Jah, csak nagyítani nem tudod. Hiába lő extra szép képet, ha számítógépen meg 1,5-es zoomnál szétpixelesedik. Fordítva is igaz. 13 Mp sem ér semmit, ha a zajszűrő vízfestményt csinál belőle.
No de szerintem tényleg ne akarjuk már egymásnak megmondani, hogy mi az "abszolút igazság" mert olyan nincs. Ha most nekilátunk anyázni, meg kioktatni egymást, attól senkinek nem lesz jobb. Nekem van egy igényem, én annak alapján fogok vásárolni. Ha másnak más az igénye, szíve joga, de nem szeretem, mikor kiosztják nekem az észt, hogy járjak akkora telefonnal, ami bele se fér a zsebembe, meg még hordjak külön egy fényképezőt is. Ha valakinek ez a jó, hajrá, de ne akarja már másra erőltetni.(Egyébként emlékszem, ugyan ez a cirkusz ment a 2 Mp vs 3,2 Mp-nél. Azért megnézném én azoknak a fejét, akik akkor foggal körömmel védték a 2Mp-t, ha most hirtelen megint egy 2Mp-s fixfókuszos vacakkal kéne fotózniuk. Asszem a vigyor az arcukon nem a boldogságot tükrözné, hanem valami egész mást).
-
cairojack
aktív tag
Én nem mondtam, hogy nem lehet használni az 5 Mp-t. Most is jól elvagyok vele. De ha már egyszer pénzt adok ki valamiért, elvárom a fejlődést. Különösen, hogy a mostani telóm 3,5 éves, és pont 70k volt anno.
Szóval, hogy ugyan annyiért, ugyan azt kapom, közben meg elmúlt majd 4 év, az nekem nem fejlődés.
Akkor inkább kiadok több pénzt, egy lényegesen jobb kameráért, kijelzőért, ugyan ekkora (vagy még kisebb) fizikai méretben. De ne nyissunk háborút, hogy kell a 8-13 Mp. Nekem kell, elfogadom, ha másnak nem. Mint ahogy nekem 4 colnál nagyobb teló nem kell, és elfogadom, ha másnak igen. Mások az igényeink, kár ezen vitatkozni. A lényeg, hogy számomra ezen bukott el ez a Sony, pedig amúgy szép teló, és számomra a proci, RAM, meg minden más is bőven elég lenne. (Látjátok, nekem meg az atomerőmű hardverre nincs igényem). -
cairojack
aktív tag
Eddig nekem sem voltak valami szimpik, de a RAZR I nagyon bejön. Az egyetlen, amiért még nem vettem meg, hogy úgy hírlik a Moto ráfekszik a stock androidra, ami nem kicsi előny, frissítéseknél, gyorsaságban, és stabilitásban. Sonynak vannak problémái ezeken a területeken.
És állítólag a Moto nem fog elmenni a phablet irányba, marad 4 col környékén. Ha kidobnak egy RAZR I utódot, még kisebb házban, stock androiddal, instant buy.Amúgy mondom, szimpi ez az M (2 éve az első Sony amire ezt mondom), csak a kamerával cseszték el. 70k-ba igazán beleférhetett volna a 8 MP. Akkor megvettem volna.
-
Sordoran
addikt
Reméljük bekerül T-hez, nekem is ott lenne jó, és rám fér a vérfrissítés, mert az X8 már nyugdíjba menne
Akkor lesz létjogosultsága ennek a telónak ha megjelenéskor 60-65ezer lesz, és esélyes azért ez az ár. Egyedül attól félek, hogy a TFT-n spórolnak, mert az L-be egy jó fajta került, reméljük ide se spórolják ki az a minőséget, és akkor tuti vétel.
-
petymeg
addikt
Nem t'om mennyi az ára...
Nem sajnálnám én a pénzt egy komoly tudású dualsimes telefonra. Csak ilyen nincs kivéve a kínaiakat, de azoknak is vannak bőven hibái.
(pl. a Jiayu G2S tökéletes lenne ha működne a GPS normálisan meg a kamera élvezhetőbb fotókat lőne, de pl kijelző minőségében meg hw-ban nincs párja a hazai dualsimes felhozatalban)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest