- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
válasz
Sordoran #110 üzenetére
Az a gond, hogy papíron még a 2011-es, hasonló árkategóriájú Sony Ericsson telefonok is hozták ezt a szintet. Az utóbbi két évben pedig azért a csúcskategóriában történt fejlődés ezen a területen is, így elvárható lenne, hogy az idei középkategória is alkalmazkodjon a változásokhoz. Egyszerűen úgy érzem, két éve lényegesen jobb ár/érték arányban voltak a telefonok (a Huawei y300-tól eltekintve), mint most.
Persze elképzelhető, hogy ettől függetlenül mégis tapasztalható minőségbeli javulás, bár például az Xperia L videofelvételének megnézése közben gyakorlatilag azt éreztem, hogy valami kilencvenes években készült felvételt látok, annyira nem volt rendben a dolog színeiben és vonalaiban, pedig én aztán nem vagyok finnyás a kamerára, a Mobilarena tesztjeinél is sokszor értetlenül állok a kamerák lehúzása előtt.
Cairojack kommentjeiben megmutatkozó hozzáállásával egyetértek teljesen.
-
cairojack
aktív tag
válasz
Sordoran #110 üzenetére
Nekem az L-el sok bajom van. Nem tetszik (túl homorú, és ronda az a lecsapott alsó rész elől), de ennél sokkal nagyobb baj, hogy számomra nagy. Nekem már az I9000-es is nagy volt, azért cseréltem kisebbre.
Ez a teló keskenyebb és vékonyabb, (igaz magasabb) így talán méretre még elmenne, de a kamerát nem bocsájtom meg.
Azért is mondtam, hogy új RAZR lesz belőle, mert kicsi házban 8Mp-s kamerát senki nem árult a Moto-n kívűl.Amúgy meg nem fame, de a személyes véleményem ez volna az 5+ colos telókról:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest