- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz gyuribácsi88 #864 üzenetére
Kinek mi a fontos,én sem adom lejjebb egy nike cipőnél,hiába tetszik kinézetre az adidas,nem kell,mert az a neve...és albérletbe lakom...de mondhatnám itt teljesen más vizekre evezve a szerszámot is.Nagyon szerszám mániás vagyok,és Dewaltnál nem adom lejjebb,ha hitelre veszem,akkor sem!
De 4S röl váltani fogok,mert engem nagyon meggyőzött...[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Az összhangon van a hangsúly, mindig és mindenhol ez a lényeg. Akinek ez nincs meg, azt csak sajnálni tudom.
Bill Gates a világ leggazdagabb embere, de ha az utcán összefutnál vele, akkor a ruházatából ezt soha nem mondanád meg, bár gyanítom kettőtök közül Ő az, aki jobban tudna téged sajnálni
(Jobs sem éppen az a ruházatával kérkedő típus volt, pedig neki aztán telt pár iPhone-ra... )
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem kár erőlködnöd, itt akinek a nézeteivel gond van az te vagy! Nem tudom kit akarsz itt ezzel győzködni, vagy mi célod van vele. Most bólogassunk, hogy hát igen gyuribácsi megmondta a frankót ez a szentírás innentől kezdve.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
erdoke
titán
Szerintem nem zárja ki egymást a 180 ezres telefon és a villamos. Egyszerűen emberek eltérő fontossági sorrendet állítanak fel, hogy X jövedelmet mire fordítanak. Az már más kérdés, ha olyan vesz drága telefont, aki mellette alapvető költségeket nem tud kifizetni. Ez utóbbi viszont nem hiszem, hogy iPhone-ra korlátozódna...
A legjobb aláírás a héten
-
mondomén
őstag
Jó lesz ez nektek 250K-ért, vegyétek csak.
a legtöbb iPhone-t nyomogató ember úgy néz ki, hogy mikor elmegyek mellette az utcán odadobok neki egy százast, mert azt hiszem hogy fedél nélküli.
mikor a 4 megjelent, olyan emberek álltak érte sorba akiknek az egész ruhatára nem ért fele annyit sem, mint a telefon amit megvett.
Mert ha nincs meg az összhang, akkor már lehet így beszélni a másikról, mintha kiváltságos és felsőbbrendű lennél. De szar duma.
-
Xero
nagyúr
Szerintem Te látsz bele ebbe többet a kelleténél.
-
Xero
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #859 üzenetére
A síbakancsom valószínűleg többe került mint a komplett cipő gyűjteményed. Akkor most én nézzelek le és gondolkozzam úgy mint Te, hogy nem vásárolhatsz magadnak semmit, mert igénytelen vagy hozzá?
Tudnék durvább példát is hozni, de talán ez érzékelteti mennyire nem idevaló a hozzáállásod.
Nagyon érdekes közegben élhetsz és a világképed is aranyos.
szerk: Másik jó példa. Jay Leno a legtöbb esetben egyszerű farmer nadrágot és inget visel, mégis a világ egyik legkomolyabb autógyűjteménye van. Tehát akkor ő is gáz, amikor kiszáll valamelyik millió $+-os autójából?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Mi is köszönjük a tanácsadást öltözködés szempontjából. Nem számítottam nagyon másra.
-
mondomén
őstag
amire számítottam az be is következett.
Hát megdolgoztál érte...
Idejössz savazni az iphone tulajokat, mert nem tetszik a telefon árazása, és mert láttál pár olyan embert akinek nem volt összhangban a ruhája a telefonjával.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Vannak bajok..
Leírsz valamit, majd a következő hsz.-ben meg megmagyarázod, hogy te nem azt írtad...[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz gyuribácsi88 #849 üzenetére
Jelenleg egy szakadt 4 éves adidas cipellő van rajtam, farmerral, egyszerű kabáttal, bolhapiacon vagyok, kincseket vadászni, viszont a csuklómon 3 milliós Rolex figyel (kezemben meg egy i4s, alig merem leírni).
De pl. simán felszállok a villamosra egy ennél jóval drágább karórában (szintén i4s-el, de lehet lecserélem i5s-re, mert tetszik ).
Szerintem nem a ruha teszi az embert, hanem az, ahogy viselkedik azokkal szemben, akik hozzá képest bármilyen tekintetben hátrányt szenvednek. Te ezen a próbán elbuktál.
Aki ruha alapján ítél, hasonlóan felszínes, mint aki telefon alapján..
Az meg különösen furcsa ízt ad mondanivalódnak, hogy szövegértelmezésről beszélsz, de írásod hemzseg a helyesírási hibáktól.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuribácsi88 #849 üzenetére
Én meg a Mikulás vagyok.
-
madgie
titán
válasz gyuribácsi88 #851 üzenetére
Loptam, a számtekkbótos topikban pont ma szakadtunk rajta
-
madgie
titán
-
randras
veterán
válasz gyuribácsi88 #837 üzenetére
Szerintem te valahol a nyóckerbe laksz, azért látsz ennyi csövest.
-
erdoke
titán
A független i5s 16 GB amerikai ára 650 dollár + ÁFA, ugyanennyi volt még egy hete az i5. Ha direktben átszámítjuk, kb. 147e Ft + ÁFA. Erre jön még itthon az adattárolókra kirótt jogdíj. Összesen kb. 190e lenne vám nélkül, tehát óriási felárról nem beszélhetünk.
A többire nem reagálnék hosszasan, csak utalok a korábbi megjegyzésemre, miszerint a cég nálunk már csak ezt ad mindenkinek, mást nem enged fel a belső hálózatra. 6e+ fős európai biotechnológiai cég, ahol én vagyok az egyetlen magyar. Csak csövesek dolgozhatnak itt, tehát jól beleillik az általad leírt képbe. Hoppá, mégsem. Esetleg nem arról van szó, hogy te milyen közegben mozogsz?A legjobb aláírás a héten
-
mondomén
őstag
Még ruhatára. Ki kell öltözni egy iphone-hoz?
-
Xero
nagyúr
Van ilyen ez tény, de nem hiszem hogy ez a jellemző. A környezetemben pl egyáltalán nem.
-
Cyberpunk
félisten
Hát az ilyen meg is érdemli, de nem mindenki ilyen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuribácsi88 #832 üzenetére
Nem mindegy neked ki mennyiért veszi? Nem kéne a flame.
-
talamasca
senior tag
Köszönjük szépen, most már mehetsz szépen!
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Kasya
nagyúr
Gondolom bele se tudsz gondolni, hogy valakinek igen, megeri. Esetleg ennel sokkal olcsobban tud hozzajutni, vagy pedig hogy pont mas keszulek nem felel meg.
De ezek szerint neked nem lesz jo -
Xero
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #136 üzenetére
Szolgáltatónál nem sűrűn veszik meg 250e-ért. Eddig 100e-t költöttem 5 év alatt iPhone-ra és valószínűleg idén még ennyit kell költenem, hogy a 4S-t 5S-re cseréljem. Na bumm.
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #120 üzenetére
nem csak a tmobile árazza tùl a telòt,a vodánál is irreálisan drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!