- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Kinézetre azért egész pofás ez az EMUI. Nekem úgy tűnik, mintha minden verzióval egyre közelebb kerülnének a fejlesztők Jony Ive víziójához, ami szerintem pozitívum, de ez nyilván ízlés dolga.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
doooo
veterán
válasz janeszgol #11 üzenetére
Nem, nincs vastag egyenlőségjel. Ha szerinted van, az csak a tájékozatlanságodat és/vagy az elfogultságodat bizonyítja, semmi többet.
Olyasmik között is különbség van, hogy az egyik "biztos ezt tervezi, szerintem biztos ezt akarja elérni a jövőben", a másik meg már rég elérte, alkalmazza, és még terjeszteni is akarja. Itt sincs -egyszerűen nem lehet- egyenlőségjel.
És persze ha tényleg egyenlőségjel is lenne (nincs, de ha lenne), akkor az a megoldás, hogy legyintünk, és mindkettőbe beletörődünk, mindkettőt támogatjuk, elfogadjuk? Nem inkább mindkettő ellen kellene tenni valamit? Mert ha azt mondjuk, hogy "ez van, és ez is lesz", és csak legyintünk, akkor egyiket sincs jogunk kritizálni, hisz a részesei vagyunk, még gondolatban is. Azaz akkor nincs "ördögi Amerika", meg "gonosz Nyugat", meg egyidejűleg "kedves Micimackó", "ártalmatlan Párt".
Nem, vagy mindkettőt szidjátok, vagy egyiket sem (ti, akik szerint mindkettő egyforma).[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #12 üzenetére
Szerintem az USA több annál, hogy "szerintem is van vaj a fül mögött".
-
Schuler888
senior tag
Ettol kapok sikitofraszt en is, amikor a kinai elnyomo, megfigyelo, olykor aki nem kell azt eltunteto, demokraciat hirbol sem ismero korrupt rezsimet az usa-hoz hasonlitjak, ahol nyilvan szinten van vaj a ful mogott, de lassuk mar hogy baxottul nem egy kavehaz...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #6 üzenetére
"de nem kene igy ledegradalni azokat, akik nem egy elnyomo rendszer vackat akarjak gms nelkul..."
Te egy elnyomo rendszer vackat hasznalod gms-el. :)
(En is.)[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Elég káoszos most ez a Huawei sztori. Anno a Nokia is ilyesmi volt a halála előtt. Ott is volt már WP kinézetű droidtól kezdve minden.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Schuler888
senior tag
Jah tehat burkoltan azt mondod, hogy az egy bolond aki ragaszkodik a google szolgaltatasaihoz.... oke hogy fan vagy, szep dolog, de nem kene igy ledegradalni azokat, akik nem egy elnyomo rendszer vackat akarjak gms nelkul... lol mit "nelkul" folyton azon megy a diskurzus hogy mit hogy is lehetne okosba feltolni ra a gms palettabol, szal ezt az iranyt inkabb hagyd, mert nem vicces, hanem szanalmas ez kifigurazas...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Ádám16
addikt
Továbbra is sajnálom, hogy kikerültek a képből.
A harmadik nagy gyártó stabil OS-mel ők voltak a szememben a Samsung és az Apple mellett. Az ökoszisztéma is jó irányba haladt, mindenhol ott voltak.Marad a M20P GMS-zel a fedélzeten -mert még mindig baromi jó telefon, nem nagyon találok benne hibát 2 év után sem-, aztán zsa iPhone.
-
őstag
Emui12 a gms-es telefonokra? Szerintem ezt már a Harmony-hoz csinálták, ki van belőle gyomlálva minden aminek köze van a guglihoz. Nem hiszem, hogy csinálnak gms kompatibilis Emui12 változatot csak azért, hogy a P40 széria előtti, már legalább két éves telefonokra feltehessük.
A Harmony os európai terjesztését illetően nem vagyok optimista. Hogy áll most a Huawei Európában? Az eladások minimálisak, a használatban levő készülékek legalább 90 %-a még gms-el megy, a hms-es készülékeket alig veszik (mondjuk erről jó lenne egy hivatalos statisztikát látni, mégha fájó is). Szóval Harmony-t Európának? Minek? A kevés hms-es készülékre még oké, de a gms-esek nem fognak Harmony-ra frissíteni és ezzel veszni hagyni a gms-ópiumot. Szomorú, de ez van: Európátdrogfüggővéguglifüggővé tették. Gugli nélkül csak digitális középkor van Európában, kéremszépen. Hms-es mobillal nem lehet fizetni a spárban!!!!! Tudod mit jelent ez? Android appokalipszis!!!![ Szerkesztve ]
-
cH1
aktív tag
válasz Zsoleszhun #1 üzenetére
Nincs még semmi hivatalos global frissítési menetrend bejelentve. Az is elképzelhető hogy, mivel az emui csak a felhasználói felület neve, ami alatt eddig android futott, most lecserélik harmonyra, kiszedik a számunkra felesleges kínai dolgokat belőle, és így megtartva a régi nevet dobják piacra Kínán kívül.
De amíg nem lesz hivatalosan bejelentve, valamint ezek a dolgok tisztázva, ez mind csak találgatás.
Én a magam részéről nagyon csalódott lennék ha csak újra skinezett android 10et kapnánk megint mint az emui 11el. -
spect80
senior tag
válasz Zsoleszhun #1 üzenetére
sajna ezek a terítési dátumok a kínai modellekre vonatkoznak. arról egyelőre nincs hír hogy más régió kap-e HarmonyOS-t és ha igen mikor
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintem ez már egyértelműen csak HarmonyOS frissítés lesz, már rég be is jelentették az "átfrissítési" időpontokat [link]
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- MIUI / HyperOS topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik