- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Megvettem az S5 Duost, így hát búcsúzok tőletek, sziasztok srácok!
-
danee91
senior tag
Sztem lassan le is lehet húzni ezt az Archos topikot, mert más telókról folyik a diskura
Amúgy meg a spanyol és a francia amazonról is lekerült a telefon, valószínűleg nem tudják megfelelő számban gyártani, mondjuk az Archostól nem tudom ki mit várt...A többi készülékük is gyenge, általában ami olcsó és felkapod a fejed 1-2 jellemzőn, annál észreveszed, hogy csak 512 MB a ram, na meg vmi 5 éves MediaTek SoC van benne...
Szóval el kell felejteni őket jó messzire.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
adoks
aktív tag
Én is feladtam. Mondjuk olyan nagyon nem is voltam rákattanva, de nem volt rossz az alapján amit lehet tudni róla.
Rendeltem egy Lenovo P70-A készüléket. Ha minden igaz holnap érkezik. -
danee91
senior tag
válasz jojoando #168 üzenetére
Na mind1 nincs rá szükségem, necces a bootloader nyitás, frissítések nem várhatóak a gyártótól sztem, meg a Snapdragon 615...
Olcsó az tény, meg biztos jó is, de a bajok később jönnek majd...
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
danee91
senior tag
Számomra meg a Snapdragon 615 sem vonzó, Adreno 405-el...Úgyhogy Qualcomm egyelőre kilőve.
-
danee91
senior tag
Archos 50 Diamond az amazon.fr eladónál van raktáron, ha vkit érdekel (228 euró).
[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Mindenképpen megnézem majd valahol. Ez a t-mobilos ár egész baráti lenne a többi webshopos árhoz képest.
De én úgy vagyok vele, hogy ha akár ez az Archos, akár egy Lenovo vagy Zte hasonló hardverrel megkapható max. 80-90 ezer forintért, akkor az úgymond prémium kategóriás telók legyenek mondjuk 30-40%-al drágábbak, mert a kicsit jobb anyagminőség és összeszerelés annyit megér. De a 200-300%-os ártöbblet az vicc, ha lenne rá pénzem akkor sem adnék annyit érte, elvből, mert tudom hogy az előállítása max. azzal a 30-40%-al kerül többe. -
sbalu1
senior tag
Jelenleg itthon az edgét legolcsóbban a T-Mobilnál láttam, előfizetés nélkül a webshopjukban 234.990 Ft.-ért.Ez is sok, de ez már kevesebb mint akár a 800 ejró.Ha van rá módod, érdemes valahol megnézni megtapizni.Nálunk pl. az Auchanban is ki van állítva.Meg van benne a 'de jó lenne egy ilyen nekem' érzés.
[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Az S6 edge nekem is nagyon bejövős, de hát az az ár, az nagyon durva.
Én még csak képeken láttam, de nagyon ütős a dizájnja.
Érdekes módon egyébként az is sokkal olcsóbb a franciáknál, hirdetésben láttam
800euróért (799.
Itthon még nem láttam ennyiért, mondjuk nagyon nem is kerestem. -
sbalu1
senior tag
Kösz a beszámolót!Én is elbúcsúztam tőle.Szerintem komolytalanok evvel a rögtön elfogyott a készlet politikával.Nálam valószínűleg az S5 két simes lesz.Volt a kezemben az S6 és az Edge is, nagyon tetszenek, főleg az Edge (végre egy egyedi kinézetű, prémium anyagokból építkező teló), csak hát az ára ugye meg hogy nincs akksi csere, SD bővítés és egyenlőre 2 simes verzió sem.
-
adoks
aktív tag
Sziasztok! Természetes nem volt Párizsban sem Archos Diamond. Mondjuk csak egy helyen néztem, de nem volt.
Én is letettem róla, főleg hogy az előre beharangozott 200€-s ár is jócskán feljebb ment(legalábbis az amazonon). Én most a Lenovo P70-re hajtok, kicsit drágább de nagyobb akksi, erősebb hardver stb. -
jojoando
senior tag
Ezen fórum címe az Arshosról szól, aminek ára 230 Euro, és qualcomm csip van benne.
Amiről írtam az Mt6752-s csipp van és 190$ az ára + az áfája és + 1500Ft vámkezelési díj. Még így is jobb üzlet.
A Minideal eladóval évek óta kapcsolatban vagyok, segítőkészek, korrektek, garancia 1 év, és a negatív rész hogy Kínába kell küldeni a telót ha baja van
Skype és chat az oldalon van, bármely kérdésre hamar válaszolnak.Contact Us
Joyce Zhou :sales@minideal.net
Linda Chen minideal17
Joyce Zhou minideal15
Colar Shi minideal14
Elma minideal13[ Szerkesztve ]
-
-
jojoando
senior tag
-
danee91
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Nincs raktáron! Következő szállítmány második része május!!!!!!
a gyártói oldalon :I -
jojoando
senior tag
válasz jojoando #130 üzenetére
nincs raktáron de ára sincs kiírva
Tiszta szégyen ez a cég! Máá, komolyan! -
danee91
senior tag
Akkor meg már inkább a jó öreg Amazontól venném
Vmiért nem engedi sem itthonra, sem németországba rendelni, pedig mindne más amazon.es eladós telefont lehet...
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz jojoando #145 üzenetére
Én nem kérdőjeleztem meg a MediaTek MT6752-es chipsetjét, nyugodtan megvenném, egyedül a modem frekvenciakiosztások bosszantóak.
Mióta kijönn az új 64 bites vonal is a MediaTek-nél, azóta elégedetten venném meg én is, a MediaTek 6582 sztem nagyon lejárt és unalmas lemez, ahogy a túlzottan nyomott MediaTek MT6592 is az. Az MT6595 más tészta, erősebb sokkal, de nem szimpatikus a PowerVR G6200 miatt.
Így mióta ismét egy Mali IGP fut alattuk, egész olcsó lett a chipset, a teljesítménye pedig valószínűleg korrekt.
-
jojoando
senior tag
Elvileg a forgalmazók a Németek itt illetve a olaszok, hollandok is és még a Lengyelek, ahol a helyi áfa alapján adják a terméket, nem véletlen.
Majd kiderül , mit tud de a lányom MT6582-s csippel üzemelő Lenovo S650 mindent kibír, pedig éjjel nappal nyomja. Szerintem a Kínai csippek vannak olyan jók , mint a Tajvani és Ámerikaiak.
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz jojoando #143 üzenetére
Nem lenne rossz darab, de nem ide szánt verzió ez. A 800MHz LTE kimaradt belőle, mert a képen csak a 3-as és 7-es LTE sáv támogatott, persze ők alulra a saját szerkesztett részbe beírták azért a 20-ast is, hogy megnyugodjunk, de 99% biztos vagyok benne h nem tudja Ha Európában is forgalmaznák hivatalosan, megvenném, de így nálam ez nem játszik.
Ha már telefont veszek, elvárom hogy minden itthon használt GSM/HSPA/LTE sávot tudjon, ne csak 1 részüket.
A kínai telefonoknál régebben nagyon gyakori volt, hogy a 900MHz-es HSPA is kimaradt, igaz itthon ez csak a Vodafone-t érinti.
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Mikor linkeltem annyi volt az ára arról kopiztam a pontos összeget.
De én ebbe belefáradtam, inkább rendeltem egy jiayu-s3-t.Jobb a kijelző felbontása a camera SONY 13Mpxl.
Annyira nem hiszek az Antutu számainak,de a snapi 30e a MT6752 csipp 40e pontot kapott .
Eddig 52eFt árba vásároltam![ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Igen, abban részében egyetértek, hogy a gyártók durva felárat fizettetnek a memóriáért.
Ebben az Apple a legdurvább
Ez az Archos annyira engem sem hat meg, de ha találnék jövőhéten Franciaországban
boltban, kipróbálhatót, megtapogathatót azért lehet veszek egyet. Szigorúan max 200euroért
De a legnagyobb francia elektronikai multiknál sincs. Van mindenféle más Archos de ez nincs. -
sbalu1
senior tag
Szerintem meg visszalépés történt ez esetben is, mint ahogy a por- és vízállóság elhagyása miatt is.Nekem az SD bővítmény egyfajta szabadságot jelent és lehúzásnak tekintem, hogy rákényszerítenek, hogy a nagyobb és drágább gyári tárhelyet vedd meg, még akkor is, ha ez gyorsabb a külső társánál.Valamint az új lollipop flat, lapos ikonos kinézete se tetszik.Az Archos xarakodásával is kezd teli lenni a puttonyom, kínait meg biztosan nem vennék.Ezek miatt hajlok az S5 Duos felé.
-
sbalu1
senior tag
Nálam meg egyre inkább az S5 felé billen a mérleg nyelve.Már kinéztem hozzá a tokot és az üveg fóliát is.Mindkettőt itthon és elfogadható áron be lehet szerezni.Két évig szerintem ez is ki fog tartani nekem.Lehet, hogy szerencsém volt idáig, de semmelyik telómmal, vagy tabletemmel nem volt még problémám.Az új S6 fronton nekem is az edge tetszik (brutális az ára) kinézetre, de az már koránt sem, hogy nincs rajtuk SD kiterjesztés és az akksijuk se cserélhető egyszerű módon.Sose vettem meg a frissen megjelenő dolgokat, az emiatti plusz feláruk miatt.1 év múlva ezeknek is lemegy majd az ára, ha megérkeznek az újdonságok.
[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Ezt olvastam én is. Telefonos topikokban viszont dícsérik általában. Szerintem bármelyikről találsz hideget-meleget. Biztos hogy egy Samuval kevésbé lehet mellényúlni, csak az árával van bajom. Nem vagyok hajlandó egy telefonért egy 50'-os tv árát kiadni.
Én már rég túl vagyok azon hogy státuszszimbólumnak vegyek telefont.
Paramétereiben az új galaxy s6 edge jön be leginkább egyébként.[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Lehet megvan, miért nincs a telefon a piacon!!!!
EUR 549,99
Túl olcsón árazták? Minden esetre nem semmi a megnem jelent telót 2x áron hirdetik. -
adoks
aktív tag
Újra 230€ az amazonon is
Részemről eldőlt, hogy ennyiért inkább a Zte.
Durván 10000Ft-al olcsóbban gyakorlatilag ugyanaz a hardver, kicsit olcsóbb köntösben még ésszerű lett volna, de ennyit nem ér szerintem.[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
válasz jojoando #122 üzenetére
Továbbra sem értem mit értesz az alatt, hogy ragasztott.
Az említett Dps csodát nem ismerem, de az általam írt cuccok pillanatok alatt szétszethetőek, minden különösebb eszköz nélkül, úgy hogy károsodás sem éri őket. De szedtem már szét Ipad minit is és Kindle 5-t is egyik sem nagy kunszt. A Lenovonak ugyanúgy lepattintható a hátlapja mint bármelyik másik műanyag hátlapos telónak, a Zte annyival bonyolultabb, hogy előtte ki kell szedni a sim és az sd kártya tálcáját -
jojoando
senior tag
Több mint 3 éves a "DPS" auchanos 7" tablet, aksija teljesítménye rosszabbodott.
A Concorde szervizbe jártam, mondtam kb milyen kell, adott 3800Ft árba beletettem , azóta is tökéletesen megy és még elvileg a teljesítménye is kicsit jobb , . 2650ma helyett 3000mA kaptam.
adoks
Nem azt mondom hogy nagy cucc szétszedni, de visszatenni az eredeti állapotába egy ragasztottat, na az nem semmi illetve nehéz. A Pattintós félék bár kissé vastagabbak, de egyszerűbbek szerelni.
Arra jó az Archos illetve a coolpad is.[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
-
jojoando
senior tag
Szíved joga, de azért a ragasztós telcsit se vennék, ha baja van kuka vagy csere állhat fenn.
Aksit kivenni nem lehet,
Épp a Samu 6 videóját lesem és szörnyülködök abba, hogy 4 csavar meg némi ragasztóért képesek elkérni 300eFt-t. ;(
17 perc de érdekesVibe X2 ugyanugy ragasztott, MTK6595M csippel, ami elég erős mindenbe.
Aksi, hátulja nem szedhető ki. -
adoks
aktív tag
válasz jojoando #117 üzenetére
Ezért is írtam, hogy nekem a Zte Blade S6 és a Lenovo Vibe X2 az első számú jelöltjeim. Te viszont úgy látom ezekre az ismeretlen dzsunka gyártmányokra gerjedsz. Ezekhez képest az Archos is világmárka, az egy dolog hogy nálunk nem túl ismert. Ha sikerül valahol kézzel fogható darabot találnom az Archosból akkor majd arról is el tudom dönteni, hogy kell-e vagy sem. Jelen állás szerint nem biztos, hogy kivárom míg lesz Archos, hanem inkább benevezek egy Zte-re.
-
jojoando
senior tag
Egyenlőre ez a telefon olyan, mint Colombo felesége. Van aki beszélt valakivel és látta, de valójában senkinek sem volt a kezébe, senki sem tesztelte rendesen, hogy milyen valójában.
Nézegetem a telókat külföldi oldalakon, de a megjelenés után, illetve rá 1 évre is olyan napi dolgokat írnak, hogy így látatlanba hagyne legyen véleményem róla.
Snapi 800 benne 180$ az ára 3/32gb memóval megáldva, de úgy xar ahogy van. Frissiti a felhasználó , amivel meg is hülyül.
Teszem hozzá egyenlőre ez a márka is olyan ismeretlen, mint az Archoz idehaza, egyébként Kínai hulladékgyári termék,... -
adoks
aktív tag
válasz jojoando #114 üzenetére
Látom csak írsz és nem olvasol
Én a kettő közül biztos az Archost választanám, mert még
az 5' is túl nagy szerintem. A másik, hogy nem mindegy hogy garis probléma esetén az amazon áll mögötted vagy egy minideal a világ másik végén. Amúgy meg leginkább az általam felsoroltakat favorizálom, ez csak az ára miatt merült fel.[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Ház ez az!
A gyári Arhos 2 évet vállal a cég, azért nem értem az 1-2 éves gari árakat + 25 Euróért.
Illetve mint megnéztem, ha a gyári Arhos oldaláról rendelek, 230Euro ( 69230Ft ) az ára
ott a Fedex 27 Eurós (8300Ft ) szállítási lehetősége van, mást menübe nem ad be.
A tisztánlátás kedvéért kérdeztem volna összefoglalva, hogy így mennyire jön ki,
ugyanis a megjelenése is sokat késik.Hasonló hardver esetén így néz ki a várható ár:
Coolpad F2 telefont számolva
Ingyenes a posta!!!
178Euró az ára mai árf : 53 578
amire jöhet a 27% áfa-l 68050
+ postai ügyintézés 1600 Ft és ez nem lehet több!
Garancia 1 év! és 3 hét alatt tutira a kezembe lehet. -
adoks
aktív tag
Lejárt a szerkesztési idő közben.
Végig vittem a vásárlást a fizetés előtti lépésig 219,70€ lenne.
Valóban hozzácsapja az áfa különbözetet -
-
danee91
senior tag
Ha az amazon.fr-től, mint eladótól rendelsz, és magyar címre, akkor bizony felszámolja az ÁFA különbözetet, mert kapásból 211 euró plusz 7-8 euró szállítás lesz belőle. Ha egyéni eladóktól az oldalról, ott nincs különbözet számítás.
-
sbalu1
senior tag
Ebben igazad van, de ezidáig nekem samus telóim voltak, én az amoledes kijelzőt nagyon szeretem, plusz mindenféle kiegészítőt (tok, fólia...stb.) is lehet itthon kapni hozzá.Valóban, egyedül az ára sok, de megvárom, hogy a most debütáló új készülékek kissé lejjebb nyomják azt.Ha viszont az Archos Diamondról lesznek jó felhasználói vélemények, akkor még az is szóba jöhet nálam.
-
adoks
aktív tag
Persze, ha meglesz, nagyon szívesen írok róla. De egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz a befutó.
Versenyben van még a Zte blade S6 és a Lenovo vibe x2. -
adoks
aktív tag
Nem egyszer rendeltem már amazonról, soha ilyet nem számoltak fel.
Egyébként 2 hét múlva megyek Párizsba ha találok valahol jó árban megveszem személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Amazonon 199€ (francián) + 7,5€ posta magyarországra.
Gondolkodom rajta. -
danee91
senior tag
Mostmár 199 euróért látom, ennyiért viszont tényleg korrekt (EU területről).
-
jojoando
senior tag
coolpad-f2 194$!!!! Nem Euro. és még megemlíteném az Mtek csippes, 8 magos JIAYU S3 4G ami a tesztek alapján veri a Snapi 615-t árba meg főleg, mivel 189$, ez se eus ár!
A cikk megjelenésekor tényleg szép volt, de most, ha már költök, inkább szétnézek előtte rendesen.
16MP -BSI, Autofocus with LED Flash kamerától a sonyé sokkal szebb képet csinál 12mpx-l[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
A snapdragon 618- 620 megjelenéséről írtam, amibe végre a dual memória kezelés visszakerül, ami dupla sebességet jelent , nemsokára. Eddig a Snapi 800 tudta ezen frunkciót. A 800 MHz
Single-channel 32-bit (6.4 GB/s) helyett 933 MHz Dual-channel (14.9 GB/s) azért nem ugyanaz a sebesség
Ez nagy ugrás, csak a gyártót még nem tudni. -
jojoando
senior tag
Én se, de ahogy látom, ez a CPU egy meghatározott hardveri kiépítés mentén lett kitalálva.
Kivéve az ára, ami mondhatnám a franciáktól kissé drága!
Lehetne ezen gyorsan korrigálni, de a 80e ropi ezért az egysíkú memória kezelésért drága mulatság.
Snapdragon 615 Single-channel 32-bit (6.4 GB/s)
DRÁGASZÁG ez, nem főnyeremény. Még most lehet! Így drága a teló! -
sbalu1
senior tag
-
jojoando
senior tag
-
sbalu1
senior tag
Új dolgot tudtam meg az Archos Diamondról.Képes a csatolt SD kártya tárhelyét beintegrálni a belső tárhelyhez és ezek után egynek látja teló a kettőt.
-
jojoando
senior tag
Jól bírja a strapát ejtést, hajlítást!
-
jojoando
senior tag
-
-
jojoando
senior tag
Annyira felhúztak az Árával, inkább rendelek egy hasonlót Sokkal olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Nem akarom lehuzni az oldalt, de azért megjegyzem,
a MK6732M / Quad-Core @1.3 GHz Új Mtek csipszett
ARCHOS 50c Helium 4G szerintem árba és tudásba hasonló, bár pár dologba gyengítettek a hardon (kijelző, optikák, mégis van benne elég erő!
Felbontása elég egy telefonnak.,az ára pedig majdnem a fele. 150 Euro, míg a Diamond 230 Euro -
sbalu1
senior tag
Egyetértek.Én még várok egy kicsit, március elején jönnek az új kütyük és szokás szerint lejjebb nyomják a régiek árát.Majd meglátom, hogy mire cserélem az öreg S2-esemet.Jelenleg a Samus S5, A5, Archos Diamond, illetve a legjobb ár-érték arányú S3 Neo van képben nálam.
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Az korrekt ár!
Naponta nézegetem, hol láttad ezen opciót?
Követem, de sehol se írták az eladását!ARCHOS 50 Diamond
16GB - Sárga 229,99 € Vásároljon most
Ref. 502.840Elfogyott! Következő szállítmány második része március
Inkább euró az de érdekes hogy reggel még megse jelent a link, délután elfogyott a cucc.
199 EURO árba volt hirdetve a masina!!!![ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Már lehetett kapni 230 dolcsiért a honlapjukon, de persze elkapkodták.Új szállítmányt legközelebb március második felére ígérnek.
-
sbalu1
senior tag
Vajon lesz-e hozzá kijelzővédő fólia, tok itthon?
-
jojoando
senior tag
válasz Archos2014 #52 üzenetére
Azért kíváncsi lennék egy valóságos vásárló véleményére a márkával kapcsolatba.
Nagyon nincs olyan! -
jojoando
senior tag
Nagyon várom az érkezését, több oknál fogva is.
Az aksi gyengére lett tervezve a többi telefonhoz a külföldi szaklapok írják, azaz aHTC Desire 820,
Oppo R5,
Coolpad F2 LTE,
Micromax Yureka,
Samsung Galaxy A7
5,5" kijelzővel van tervezve, ehhez a 2500-2600mA .A többi paraméter a 16/2 gb memóriák a 13/5mpx kamerák majd ugyanazok, illetve
az ARCHOS akkuja 5" kijelző mellett 2700mAÁraik 4-5-600 Euró, ezért még jobban lesem, hogy a beígért 200 Eurót a cég mennyire fogja tartani,...
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Vagy az IPONba látod a listán, akkor megvásárolható.
-
sbalu1
senior tag
Van-e friss hír arról, hogy mikor lehet megvásárolt nálunk?
-
Archos2014
tag
2 év CSERE garanciát ad az Archos. Ha meghibásodik, kapsz helyette egy másikat. Ha már nincs szortimentben, akkor egy legalább olyan jót.
Egyszerűen költségesebb egyesével javítani és küldözgetni, mint javítani és refurb-ként eladni egyben, pl Afrikába. A szerviz amúgy Németországban van, ha valaki mindenáron javíttatni szeretne.
Még valami. Az, hogy mi a gyártási hibás és mi nem, le lehet ellenőrizni. Nem érdemes a másfél éves telefonokat tönkretenni, mert az Archos ad majd egy újat ingyen. -
jojoando
senior tag
Személy szerint engem jobban érdekelne a szerviz háttere,
mivel manapság beindult a fusi szervizelés,
kisebb nagyobb sikerrel,
viszont ha 2 év rá a gari, azért azt meg is kéne neki élnie.
Lövésem sincs, ki lenne erre képes alapjaiban.
Remélem, nem a Budaörsi szuperszerviz![ Szerkesztve ]
-
lowlight
tag
Archos2014 Látom képben vagy Archost iletően, ezért bátorkodlak kérdezni. Budapesten milyen kiskereskedelmi üzletben vásárolhatók meg az Archos mobiltelefonjai? MediaMartktban találkoztam velük, de nagyon rapszódikus a kínálat és az elérhetőség is.
[ Szerkesztve ]
-
Archos2014
tag
HTC Desire 820, Archos 50 Diamond, Oppo R5, Coolpad F2 LTE, Micromax Yureka, Samsung Galaxy A7
Ezek az ominózus "nem igazán" telefongyártó cég modelljei. Szerintem nem vagyunk olyan rossz társaságban. Szemben a Coolpaddal, a miénk a kémprogram nélküli verzió lesz.
Januárban még nem fog ideérni, valóban, amikor ITT rendelhető lesz, akkor már máshol is.
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
válasz Archos2014 #46 üzenetére
Tegnapi információ szerint márciusra várható az eladási megjelenése. (Amazon)
Ránézésre egy THL féle Kínai telónak tűnik, de amennyiben megjelenik, talán meglátjuk,
mit rejt ez az új csipp, amit nem igazán használ telefongyártó cég,
jelen esetben talán 5db készülék fog ezzel a csippel menni, csak.
Wikipedia
Gyártási technológiai síkba lesve
a nem jól sikerült snapdrafgon 810 gyengébb csipjeit nevezték ennek,
meglátásom szerint, ami azért meggondolandó.
Intel is így gazdálkodik a selejtjeivel. -
Archos2014
tag
Az Archos egy 25 éves cég.
Wikipedia
A párizsi központban több tucat kolléga foglalkozik csak a szoftverfejlesztéssel. Itt még viszonylag ismeretlen, de több országban elég sikeres. 2009-ben már volt Androidos tabletje, előtte mp3, mp4 játszóiról volt nevezetes.
Én most épp egy 64 Xenon nevű phablet-et nyúzok, ez teljesen magyar.
Azért érdekes, amit írsz az akadásról. Az Archosnak sok terméke van, amiben csak 512 MB RAM van. Ez itt nehezen eladható, de ők váltig állítják, ha jól van megírva a szoftver, akkor bőven elég. Ahol az Archos befutott, ott nem is problémáznak ezen sokat.Arra még nem válaszoltam, hogy mibe fog kerülni. Azt gondolom, 100000 HUF alatt, de 199 EUR felett lesz. Szerintem valahol félúton. Azért, ha meggondolod, hogy minden egyes műszaki paramétere külön külön vagy jobb, vagy legalább olyan jó, mint a legutolsó iPhone-é, akkor nem rossz ajánlat.
-
jojoando
senior tag
válasz Archos2014 #44 üzenetére
"Az Archos webshopban sem ennyi lesz majd."
Mert akkor mibe fog kerülni?Illetve egy nagyon fontos, a szoftverelése.
Lehet tudni mennyire cég ez, ugyanis a Xiaomi M3 szoftvere is igen akadós még a smartdragon 800-l is.
Vagy mondjuk a Lenovo S856 LTE nyelvezete félig magyar, és angol, de elvétve kínai is, hiába multilanguage.
Annyira ismeretlen a gyártó, hogy 70eFt-rt már kap egy ismert márkát is. -
Archos2014
tag
Nem lesz itthon sem 100 e Ft. A kinti és az itthoni árkülönbségek a következőkből adódnak:
ÁFA különbség: 27 vs 20% Ez ugye 5,8% különbség.
Franciaországban nincs Artisjus díj, ami 16 GB esetén több, mint 2000 ft, de mivel az importőr fizeti, ezért erre rájön a nagy és kisker árrés valamint az Áfa. A végén min. 3000 Ft lesz.
És van még egy fontos dolog. A nagy és kiskereskedelmi árrések. Ezek Magyarországon valamivel magasabbak, mint Nyugat-Európában. Erről senki sem beszél szívesen, de egyértelmű, hogy a viszonylag alacsony vásárlóerő miatt kereskedelem fix költségei forgalomarányosan magasabbak, mint kint.
Végül, de nem utolsósorban, minél nagyobb egy márka, annál kisebbek a kereskedői árrések, mert nagyobb a verseny. A 200 EUR úgy lett kiszámolva, hogy a francia ÁFÁt vették figyelembe iPhone árrésekkel. Az Archos webshopban sem ennyi lesz majd.
A termék jó lesz, alig gyengébb, mint az agyonajnározott Honor6, de az árkülönbség szignifikáns lesz. -
jojoando
senior tag
válasz Archos2014 #41 üzenetére
Az Archos-nak van hivatalos magyar importőre, a garancia 2 év.
Címét árakat meg lehetne tekinteni azon az oldalon is?
Érdekelne. -
jojoando
senior tag
válasz Archos2014 #41 üzenetére
199 Euro áron került ki a cikk róla, de ha vámmentesen vehetem a Franciáktól,
akkor a magyar importőr 100eFt-s ára biztos nem fog érdekelni.
Majd érdeklődöm az oldalon, azt írta tegnap a cég,
hogy 5-től lehet érdeklődni, az az első munkanapjuk.""Az Archos Párizsban mutatta be okostelefon termékpalettájának eddigi legjobban felszerelt darabját, mely az előremutató műszaki paraméterek ellenére 199 eurós, vagyis nagyjából 61 000 forintos áron kerülhet a boltok polcaira"
[ Szerkesztve ]
-
Archos2014
tag
A hivatalos bemutató a holnapután kezdődő CES-en lesz.
A friss ajtóközlemény 200 angol font körüli árat ír. Itthon is kb. hasonló árban lesz elérhető. Ami befolyásoló tényező, az a EUR/USD árfolyam. A gyártási költségek USDben merülnek fel.
Az Archos-nak van hivatalos magyar importőre, a garancia 2 év. -
jojoando
senior tag
Linkje már van
Nemsokára a telefon is lesz. -
jojoando
senior tag
[Archos 50 Diamond]
még sajnos mindig nem került ki a listára -
jojoando
senior tag
Úgy néz ki, mint a THL, külalak 1 pont, tudás, szoftver használat majd kiderül,
de annyira névtelen márka, hogy mindegy kategória lehet Kínába is!
fába tehetem a qualcomm 801-t is ha a többi 0 mindenbe. Minden esetre érdekes a cucc, ennyiért mit spóroltak ki belőle, és vásárlás esetén ki szervizelné korrekten. -
gghrtz
őstag
Jééé, egy Archos termék ami nem hulladék.
-
fojuzer
aktív tag
Hm Nos itthon már kötelezöen felszámolják a 27%-os ÁFA-t+ VÁM s még más,na ennyi.Mennyi az annyi? Kiderül ha hivatalosan is forgalmazzák,országunkban! Remény mindig van!
föolvaso
-
Nigér
őstag
Jó kiállású, rendben van, csak itthon nem ennyi lesz az annyi.
-
kengyel
nagyúr
Okos megoldás, jó árazással !
kengyel
-
Ez egész jónak ígérkezik, és még szép is, de vajon milyen lesz a támogatása, csak kiadják és majd várjuk majd a nagy semmit?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
hue2000
tag
úgy látszik csak andante ugrott be két hírre
Az élet mindig drága
-
hemaka
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #21 üzenetére
Szerintem előre beállított, ütemezett cikkek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Cyberpunk
félisten
Nem is néz ki annyira rosszul, és jó az ár/érték mutatója.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ti ottan a Budakeszi úton nem tudjátok, hogy kötelező munkaszüneti nap van? Még ilyenkor is híreket osztotok meg velünk?? Tenksz!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
karmatt
csendes tag
Szokásos nóta:
- papíron pöpec
- használatban pedig 2 fagyás között legalább gyors lesz(Nem vagyok negatív, ez tényleg így szokott menni.)
-
tomcsa44
tag
A specifikációja tetszik, a kinézete egyáltalán nem. Bár élőben biztosan másképpen hat.
Leáldozik a középkategória 1 giga ramja, illetve a 8 mpixeles kamerája? (Oké oké, ezen mennyiségek növeése még sok mindent nem jelent.)Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
LordX
veterán
válasz LantosBerry8 #12 üzenetére
Ne légy olyan biztos az ÁFÁval kapcsolatban. Relatíve új EU szabály, hogy az ÁFÁt a rendeltetés helye szerint kell fizetni; viszont x (45?) Euró alatt magáncélra nem alkalmazzák.
-
roli543
őstag
Ütős ajánlat, de őt colos kijelzőhöz képest batár nagy dög...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Zoja™
őstag
Ez így igaz, csak kíváncsi lennék, hogy mennyi lesz a tényleges ára itthon. Még abban sem leszek biztos, hogy a 61k-s beharangozó ár biztos, ezek általában nem fedik a valóságot megjelenéskor.
-
dreamdancer
őstag
Itthon kábé 75K lesz, még az se rossz ár. Mondjuk nekem nem tetszik, de attól még jónak tűnik.
Nem a lényeg a fontos.
-
banhammer
veterán
Opsz ezt nem tudtam.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Csapoati
nagyúr
Elsőre azt hittem, hogy MTK-s, a Snap 615 nagyon meglepett, főleg ilyen ár mellett.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zoja™
őstag
Miért van olyan érzésem, hogy itthon ennek közel sem 61k lesz az ára...
-
hemaka
nagyúr
Nem néz ki rosszul, majd kiderül milyen minőségű lesz.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
veterán
Ha ez a készülék ilyen paraméterekkel (és jó optimalizációval), valamint ilyen áron megjelenik Európában, akkor értelmetlenné teszi az ismert gyártók középkategóriáját.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Thaaleum
aktív tag
Ennyiért nagyon korrekt, ide is jöhetne hasonló áron. Az új chipset használata pedig üdvözlendő.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Elementh
aktív tag
Remélem, hamar lesz róla teszt és aztán lehet, be is nevezek egyre. Ha ilyesmi ára lesz, akkor jó vétel lehet sokaknak..
-
hue2000
tag
Ha a samsung-nak jönne ki egy ilyen telefonja annak örülnék ennek nem tudok
Az élet mindig drága
-
diabolika
tag
És még jól is néz ki!
Tiszta hülye aki nem normális.
-
banhammer