- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Szerintem pár napon belül lesz hír és akkor el lehet kezdeni róla beszélgetni. Amúgy Kínában aug 30-tól lehet leadni rendelést, szóval ebből karácsony előtt nem nagyon lesz nálunk kézzel fogható termék szerintem. Az is csak első szállítási hullámos túlárazottan.
Geekbuying-on a nagyobbik 232+7$-ért van előrendelhető állapotban, kb 69-70e Ft.
Verge Lite-ról a hírek áprilisban jöttek, júniusban már akadtak kuponok, de a készletekkel azért van baj. 2 hete rendeltem egyet, de azóta sincs feladva out of stock-ra hivatkozva. -
szpali
addikt
Most futott be a 3.1.0-play
-
-
mati12
senior tag
Nem bántó szándékkal írtam amit írtam,csak olyan evidens dolgokra keresed a választ amit annyi idő alatt le is tudsz ellenőrini mint amennyi idő alatt felteszed a kérdést itt a fórumon. Nem beszélve arról,hogy a karodon ott figyel az óra,tehát nem csak tervezed a vásárlását.
De,hogy írjak valami nem annyira evidens dolgot is. Pl.ha sok értesítésed érkezik az órára és nincs kedved egyesével törölni azokat,akkor ha hosszan rányomsz az alulról "felhúzott" értesítésekre akkor felajálja az összes értesítés törlését. -
mati12
senior tag
A sport üzemmódokban is látszik az óra a kijelző felső részén. Igaz,hogy nem tölti ki a kijelzőt de leolvasható,,illetve nem kell nyomkodni hozzá semmit. És természetesen a zene hallgatás is működik a sport tevékenységek közben.
De nem is értem ha a tulajdonodban van egy ilyen óra akkor miért nem próbállod ki ezeket a dolgokat? Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni,hogy lecsekkold magadnak. -
lovace
aktív tag
Nincs nálam az óra, így pontos számokat nem tudok írni, de a sport menüben be lehet állítani, hogy hány adatot mutasson. Lehet 2-3, 4, 6, ha jól tudom ezek az értékek vannak, este le tudom írni pontosabban. Nálam a középút van beállítva, a 6 már zavaróan sok. Állítsd át a legkevesebbre és látni fogod, mivel természetesen minél kevesebb adatot mutat, azok annál nagyobban látszódnak.
-
ggeleven
őstag
-
Kazarian
újonc
-
zsocy
őstag
Nekem is van, gondoltam feldobom a fekete szinét egy nyári narancssárga szíjjal és kerettel, de engem teljesen nem győzött meg. A keret védi az órát, de eléggé látszik hogy utólag lett odatéve valami, a szíj magában jó lenne, de nem teljesen ugyanaz az árnyalat mint a keret, így egy picit furcsán néznek ki együtt.
A szíjat használom minden nap, azzal elégedett vagyok, de a kettő együtt nekem nem ok. Élőben ilyen amúgy, a színe egy nagyon picit élénkebb mint amilyennek itt látszik, de nagyjából stimmel :
Lehet a fekete nekem is jobban bejönne ha csak védelmet akarok, de ez a narancs így egyben nekem sok, és kidolgozatlan.
-
mati12
senior tag
A fekete színű van nekem. Először nagyon tetszett mert teljesen megváltoztatja az óra karakterisztikáját,olyan brutál lesz tőle az egész. Aztán néhány hónap használat után egyszer csak levettem és rájöttem,hogy úgy szép ez az óra ahogy van. Azoknak viszont hasznos lehet akinnél leütéses veszèlyben van az óra mert a tok véd rendesen.
-
kekigyu
aktív tag
Nekem Pace van, azon is sok oralap ilyen. Sztem ez bug. A legjobb apk oralapok nalam ezert nem is működnek. Amit beallitok csak addig latszik amig aktiv a kijelző, utana atvalt az előzőre vagy random egy masikra. Eddig nem talaltam megoldast ra. Nalam magyar nyelvű rom van, a second hand sztem a másodperc mutatot jelenti. Nalam mindegy hogy ki vagy be van kapcsolva akkor is ez a helyzet.
-
Gloob
addikt
Most milyen második kijelző? Ilyen nálam soha nem volt, pedig már vagy fél éve megvan a Stratos. Most bekapcsoltam ezt a second hand-ot, ami másodkézből-t, vagy használtat jelent. Hogy itt mit takar, azt nem tudom, de én nem vettem észre semmi változást. Hogy van ez nálad? Írd már le pontosan légyszíves!
-
Breki
veterán
Felraktam ezeket a számlapokat és még egy csomó jót pl a
Neno órákat is
Minden teljesen jól működik, pedig féltem, hogy ennyi számplappal nem lesz jó.
Viszont azt vettem észre, hogy valahogy most úgy működik, hogy elsődleges számlapnak van az amit beállítok és másodlagosnál más van, mégpedig váltakozva. És mintha ott lennének a magyxarok is legalábbis ma láttam kiírva, hogy csütörtök.
Ez nagyon tetszik, hogy magától váltakozik a másodlagos, nagyon frankó hogy jobbnál jobb számlapokat látok nem is akarom megváltoztatni, csak azért szeretném érteni, hogy tulajdonképpen mit és hol állítottam be, hogy most így működik.
El tudja ezt valaki magyarázni nekem? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest