- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurkeszd
csendes újonc
válasz
[CsuCsu] #135 üzenetére
Ilyen környezetben a legkisebb költség az alkalmazott gépe. A központi dolgok (adattárolás, vírus irtás, authentikáció stb) amik igazán a drágák. MAC gépek illesztés egy korábbi Windows rendszerhez nem könnyű feladat.
Egy cég azért nem nagyon akar más rendszerre áttérni mert az sok száz millió egy ekkora méretű cégnél.
Sok fajta gépet használtam és illesztettem nagy vállalati környezetbe. A központi kezelés még mindig a Windows rendszerrel a legkönnyebb és a legkevesebb idő ráfordítás. Idő még pénz. Egy ilyen vállalat vezetőjét rávenni egy ekkora kiadásra, csak a felhasználói élmény miatt.... ..
Én Dell gépeket használok és nem tapasztaltam hátrányt vagy rosszabb felhasználói élményt mint MAC-nél, pedig IT-ban dolgozók. -
Gyurkeszd
csendes újonc
10k cégnél csak simán megértették a vezetőt. Ráadásul ezek a cégek az IT ra nem akarnak költeni. Az informatikusok meg befonják a nem létező hajukat. Központi authentáció, beállítás egyéb infó pusholása a felhasználónak MAC-re.
Gép cserével minden központi szoftvert cserélni kell.
Ez nagyon nagyon sok pénz. Ennyit még nem hiszem hogy áldoznak csak user experience miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest