Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610 #1260 üzenetére
Itt se bonyolult csak nagy valószínűséggel 360 óra teló-mi fiók összekapcsolási időt ki kell várni neki...
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610 #1212 üzenetére
Szerintem igen...esetleg olyan fordulhat elő, hogy korábbi gyártású készülékek még nougat alapú Global ROM-al kerülnek forgalomba, a későbbiek pedig már Oreo-val...
-
Karavik
veterán
Global variant Mi Mix 2S is gyárilag Global Stable kiadással jön ki, annak ellenére, hogy semmilyen Global ROM nem tölthető még le a hivatalos MIUI oldalról. Szóval nincs ebben semmi fura, Global készülékeket amúgy sem szoktak ROM flashelni viszonteladó által, mert ezeken gyárilag adott a multilangual hivatalos Global ROM. China variant készülékre szoktak utólagosan Global ROM-ot flashelni és nemzetközi piacon értékesíteni, mert ezeken gyárilag csak angol és kínai nyelv érhető el. Ez esetedben B20 miatt nem állhat fent, mert B20 csak Global készüléken érhető el.
Attól még, hogy publikusan nem letölthető Oreo alapú Global ROM hozzá, az még önmagában nem jelent semmit, mert internal buildként már jelen van bigota szervereken.
Ráadásul mindentől függetlenül, bármikor bármilyen másik ROM-ot feltehetsz amit szeretnél...szal no para, no fos!
-
Karavik
veterán
Letöltöttem a lépcsős képet megnéztem eredeti méretben és sajnos zajos, mosott az egész, pedig ezek még csak ISO400-on készült a képek. Gyengébb fényviszonyok mellett arányosan rosszabb minőségre lehet számítani...
...de én is azt mondom, amit előttem páran, hogy ~65k ért ne várjon csodát az ember.
-
Karavik
veterán
válasz
Graphics #872 üzenetére
Mi Mix 2s 6/64GB variantból már érkezett be hazai boltba ezt biztosan tudom, oda ahonnan helloxiaomi.hu is kapta tesztre a készüléket. Nyilván először az elsőkörös előrendelőket (mint szerény személyem
) szolgálják ki, de én 8/256GB verziót rendeltem, erre pedig 2 hetet még várni kell.
schawo:
Mi Mix 2s esetén nincs különbség Globál és China variant között csak a ROM és a töltő (tök mindegy melyiket veszi az ember) ezért van előnyben Redmi Note 5-el szemben...
-
Karavik
veterán
válasz
Robika1979 #851 üzenetére
Arról beszélek...
-
Karavik
veterán
Fyi:
Már van SpeMall-nál magyar raktáron.
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
Mivel lekerült a "Pre-Sale" és bekerült a "Ship between: Apr 23 - Apr 26" így joggal gondolta mindenki, hogy készleten van, hiszen valamit csak ki kell majd szállítani a megjelölt időintervallumban, ami jövőhét: [link]
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610 #638 üzenetére
Ezek a kérdések bennem is megfogalmazódtak...plusz az is, hogy miért csak HK raktár esetén lehet EU Express shippinget választani
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610 #618 üzenetére
Itt:[link]
Most én sem látok, de amikor még pre-sale volt, akkor EU Express shipping-et ki lehetett választani, azzal rendeltem...
-
Karavik
veterán
Gearbest-en már készleten van 4/64GB Global változat, enyémet pár napon belül küldik...
Közben előrendeltem egy Mi Mix 2s 8/256GB változatot is, ennél viszont előreláthatólag sokkal több lesz az átfutási idő...
-
Karavik
veterán
válasz
PeteePeti #269 üzenetére
Egyelőre nincs B20 verzió. Alábbi frekvencia sávok támogatottak:
4G FDD-LTE 1/3/5
4G TDD-LTE 40/41
3G WCDMA 1/2/5/8
2G GSM 2/3/5/8Egyébként itt van a hivatalos specifikáció: [link]
A termék Indiában már elérhető, ára INR-ről HUF-ra átszámítva: 4/64GB változat = 55k HUF és 6/64GB változat = 67k HUF
-
Karavik
veterán
válasz
Graphics #211 üzenetére
Azt a szavazást Official MIUI India indította, semmilyen trükk nincs benne, a hír igaz, az eredmény pedig valós. MIUI Global Beta Team tagként ezt biztosan tudom, minden kétséget kizárólag...
De ez nálam nem befolyásol semmit, én is MIUI miatt döntöttem Xiaomi mellett és maradtam hű immáron 5 éve
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
...nem vagyok öreg, csak korán kezdtem az "ipart"
-
Karavik
veterán
válasz
South Velen #130 üzenetére
Árkategóriában maradva nyugodtan viszonyíthatjuk a Huawei P10 Lite, Honor 9 Lite telókhoz vagy ártól függetlenül akár iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy A8+ -hoz is:
Redmi Note 5 Pro = 77.4% screen-to-body ratio
Honor 9 Lite = 75.5% screen-to-body ratio
Huawei P10 Lite = 70.7% screen-to-body ratio
Iphone 8 Plus = 67.4% screen-to-body ratio
Samsung Galaxy A8+ = 75.5% screen-to-body ratio
Tehát, még egyszer mondom, viszonylag jó screen-to-body ratio...remélem most már eloszlattam kétségeidet ezzel a kijelentésemmel kapcsolatban
Egyéb iránt pedig, nem szokásom értetlen emberekkel vitatkozni, mert lesüllyedek a szintjükre ott pedig legyőznek a rutinjukkal...ritkán teszek kivételt...
-
Karavik
veterán
válasz
South Velen #118 üzenetére
A "viszonylag" -on van a hangsúly....bár nick neved alapján nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ezt meg is érted...
-
Karavik
veterán
Minden ár/érték függvénye...szvsz jó árcédulával (ami borítékolható) a Redmi Note 5 Pro is eladási rekordokat fog dönteni, csakúgy, mint a Redmi Note 4 SD tavaly. Mindegy mire hasonlít ez senkit nem érdekel, egyéni megítélés számít. A nép (a nagy többség akikre a piac alapoz) másként látja a dolgokat: dupla kamera, 18:9 nagy kijelző, viszonylag jó screen-to-body ratio, viszonylag nagy akksi, face ID, 20MP selfie kamera...sokan már csak ez utóbbitól beleélveznek a nadrágjukba
Ez a teló nem az én kategóriám (Mi Mix 2s vagy Mi7 lesz a köv telóm) de a tinédzser lányomnak lecserélem a Redmi Note 3 Pro-t erre...amióta meglátta, hogy 20MP selfie camera azóta nem hagy békén...(Ő is a nagy többséghez tartozik
) Ennek a telónak is megvan a maga célközönsége, ezt el kell fogadni...~50-60k HUF árcédulával pedig vinni fogják, mint a cukrot szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elsődlegesen az indiai piacra szánják, dupla kamerás képességeit és arcfelismerő funkcióját emelik ki. Érkezett egy nagyon olcsó alternatíva is.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest