- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz Viktor0610 #1260 üzenetére
Itt se bonyolult csak nagy valószínűséggel 360 óra teló-mi fiók összekapcsolási időt ki kell várni neki...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Viktor0610 #1212 üzenetére
Szerintem igen...esetleg olyan fordulhat elő, hogy korábbi gyártású készülékek még nougat alapú Global ROM-al kerülnek forgalomba, a későbbiek pedig már Oreo-val...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Global variant Mi Mix 2S is gyárilag Global Stable kiadással jön ki, annak ellenére, hogy semmilyen Global ROM nem tölthető még le a hivatalos MIUI oldalról. Szóval nincs ebben semmi fura, Global készülékeket amúgy sem szoktak ROM flashelni viszonteladó által, mert ezeken gyárilag adott a multilangual hivatalos Global ROM. China variant készülékre szoktak utólagosan Global ROM-ot flashelni és nemzetközi piacon értékesíteni, mert ezeken gyárilag csak angol és kínai nyelv érhető el. Ez esetedben B20 miatt nem állhat fent, mert B20 csak Global készüléken érhető el.
Attól még, hogy publikusan nem letölthető Oreo alapú Global ROM hozzá, az még önmagában nem jelent semmit, mert internal buildként már jelen van bigota szervereken.
Ráadásul mindentől függetlenül, bármikor bármilyen másik ROM-ot feltehetsz amit szeretnél...szal no para, no fos!
-
Karavik
veterán
Letöltöttem a lépcsős képet megnéztem eredeti méretben és sajnos zajos, mosott az egész, pedig ezek még csak ISO400-on készült a képek. Gyengébb fényviszonyok mellett arányosan rosszabb minőségre lehet számítani...
...de én is azt mondom, amit előttem páran, hogy ~65k ért ne várjon csodát az ember.
-
Karavik
veterán
Gyenge fényviszonyoknál, mesterséges megvilágításnál jönnek ki a különbségek. Szóval este is lőj pár képet és azokat is oszd meg, mert ezek a fotók sokkal többet mondanak, mint szikrázó napsütésben készült képek...
-
Karavik
veterán
válasz Graphics #872 üzenetére
Mi Mix 2s 6/64GB variantból már érkezett be hazai boltba ezt biztosan tudom, oda ahonnan helloxiaomi.hu is kapta tesztre a készüléket. Nyilván először az elsőkörös előrendelőket (mint szerény személyem ) szolgálják ki, de én 8/256GB verziót rendeltem, erre pedig 2 hetet még várni kell.
schawo:
Mi Mix 2s esetén nincs különbség Globál és China variant között csak a ROM és a töltő (tök mindegy melyiket veszi az ember) ezért van előnyben Redmi Note 5-el szemben...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Robika1979 #851 üzenetére
Arról beszélek...
-
Karavik
veterán
Fyi:
Már van SpeMall-nál magyar raktáron.
-
Karavik
veterán
Nem és nincs is rá szükség. Kinek kellene itthon Redmi Note 5 Pro variant Redmi Note 5 Global-al szemben, amikor a Pro gyengébb kamera képességgel bír és csak B1/B3/B5 LTE frekvenciasávokat támogat.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
China verziók már régóta készleten vannak azonnali szállítással:
Redmi Note 5 4/64GB [link]
Redmi Note 5 6/64GB: [link]
Pro elnevezés ne tévesszen meg, ez csak a Spemall keverése, mindkettő China variant.
Hivatalos Global stable ROM pedig itt van hozzá: [link]
-
Karavik
veterán
Mivel lekerült a "Pre-Sale" és bekerült a "Ship between: Apr 23 - Apr 26" így joggal gondolta mindenki, hogy készleten van, hiszen valamit csak ki kell majd szállítani a megjelölt időintervallumban, ami jövőhét: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Viktor0610 #638 üzenetére
Ezek a kérdések bennem is megfogalmazódtak...plusz az is, hogy miért csak HK raktár esetén lehet EU Express shippinget választani
-
Karavik
veterán
válasz Viktor0610 #618 üzenetére
Itt:[link]
Most én sem látok, de amikor még pre-sale volt, akkor EU Express shipping-et ki lehetett választani, azzal rendeltem...
-
Karavik
veterán
Gearbest-en már készleten van 4/64GB Global változat, enyémet pár napon belül küldik...
Közben előrendeltem egy Mi Mix 2s 8/256GB változatot is, ennél viszont előreláthatólag sokkal több lesz az átfutási idő...
-
Karavik
veterán
Összesített eredményben épphogy nyert az S7 és a tesztelő is elismerte, hogy ez szép teljesítmény ez a Redmi Note 5-től. EIS is kiválóan működött...Nincs ezzel semmi gond ebben az árkategóriában...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz PeteePeti #269 üzenetére
Egyelőre nincs B20 verzió. Alábbi frekvencia sávok támogatottak:
4G FDD-LTE 1/3/5
4G TDD-LTE 40/41
3G WCDMA 1/2/5/8
2G GSM 2/3/5/8Egyébként itt van a hivatalos specifikáció: [link]
A termék Indiában már elérhető, ára INR-ről HUF-ra átszámítva: 4/64GB változat = 55k HUF és 6/64GB változat = 67k HUF
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Graphics #211 üzenetére
Azt a szavazást Official MIUI India indította, semmilyen trükk nincs benne, a hír igaz, az eredmény pedig valós. MIUI Global Beta Team tagként ezt biztosan tudom, minden kétséget kizárólag...
De ez nálam nem befolyásol semmit, én is MIUI miatt döntöttem Xiaomi mellett és maradtam hű immáron 5 éve
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #120 üzenetére
...nem vagyok öreg, csak korán kezdtem az "ipart"
-
Karavik
veterán
válasz South Velen #130 üzenetére
Árkategóriában maradva nyugodtan viszonyíthatjuk a Huawei P10 Lite, Honor 9 Lite telókhoz vagy ártól függetlenül akár iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy A8+ -hoz is:
Redmi Note 5 Pro = 77.4% screen-to-body ratio
Honor 9 Lite = 75.5% screen-to-body ratio
Huawei P10 Lite = 70.7% screen-to-body ratio
Iphone 8 Plus = 67.4% screen-to-body ratio
Samsung Galaxy A8+ = 75.5% screen-to-body ratio
Tehát, még egyszer mondom, viszonylag jó screen-to-body ratio...remélem most már eloszlattam kétségeidet ezzel a kijelentésemmel kapcsolatban
Egyéb iránt pedig, nem szokásom értetlen emberekkel vitatkozni, mert lesüllyedek a szintjükre ott pedig legyőznek a rutinjukkal...ritkán teszek kivételt...
-
Karavik
veterán
válasz South Velen #118 üzenetére
A "viszonylag" -on van a hangsúly....bár nick neved alapján nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ezt meg is érted...
-
Karavik
veterán
Minden ár/érték függvénye...szvsz jó árcédulával (ami borítékolható) a Redmi Note 5 Pro is eladási rekordokat fog dönteni, csakúgy, mint a Redmi Note 4 SD tavaly. Mindegy mire hasonlít ez senkit nem érdekel, egyéni megítélés számít. A nép (a nagy többség akikre a piac alapoz) másként látja a dolgokat: dupla kamera, 18:9 nagy kijelző, viszonylag jó screen-to-body ratio, viszonylag nagy akksi, face ID, 20MP selfie kamera...sokan már csak ez utóbbitól beleélveznek a nadrágjukba
Ez a teló nem az én kategóriám (Mi Mix 2s vagy Mi7 lesz a köv telóm) de a tinédzser lányomnak lecserélem a Redmi Note 3 Pro-t erre...amióta meglátta, hogy 20MP selfie camera azóta nem hagy békén...(Ő is a nagy többséghez tartozik ) Ennek a telónak is megvan a maga célközönsége, ezt el kell fogadni...~50-60k HUF árcédulával pedig vinni fogják, mint a cukrot szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest