- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Még mindig nincs semmi hír róla mikor érkezik Hozzánk.
Lehet elhúzódik Nyára?
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
Követem
-
dragonfx
veterán
válasz Sebhelyes #539 üzenetére
Es az eleg is.
Nem fotoversenyre laikusok ele kerul kep.
Hanem max kozossegi oldalra azok ugyis lerontjak 1-2mpx.re.szoval nijcs mirol beszelni.
Nem mondom egy 60e.s telo ugyanolyan kepet csinal mint egy 200e. De aki proti fotot akar ne is teloval csinalja ez teny."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
titán
válasz #98880768 #544 üzenetére
Ha valaki nem tud fotózni, az nem a kamera hibája
Én csak annyit mondtam, hogy egy jó fényviszonyok mellett használható jó kamera a mindennapokra elegendő, a különbözetet pedig egy rendes fotós felszerelésbe tolva sokkal jobb eredmény érhető el, mint jobb kamerás mobilba.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
Szerintem teljesen korrekt képeket lehet lőni a mai csúcstelókkal, akár egy anyák napi műsoron is. Persze egy DSLR teljesen más szint, nem is érdemes összehasonlítani, de sokan azzal sem tudnak normális képet készíteni, akkor meg minek? Átlagembernek bőven jó az a kamera ami a telefonjában benne van.
-
titán
válasz #98880768 #542 üzenetére
Te minden nap rossz fényviszonyok mellett akarsz képeket készíteni úgy, hogy nem tudsz előre róla? Mert hogy valamit meglátok és le kell fotózni, az oké, legyen használható a zsebben lévő kamera. Na de a rossz fényviszonyok nem hirtelen jönnek szembe. Azt tervezni tudom, hogy anyák napi műsor lesz az oviban. Na oda bármilyen telefon vicces egy rendes fényképezőgéphez képest.
-
törölt tag
Igen, csak azt ugye nem vágod zsebre mindennap amikor elindulsz dolgozni. Nekem pl. fontos a kamera, ez is mindig szempont mikor telefont vásárolok. Persze azért tudom mit lehet elvárni tőlük, a helyén kell kezelni a dolgokat. (Azért ez így Off, mert akármennyire is jó telefon a kategóriájában a Redmi Note 5 Pro, nem azzal a fényképezővel kell megváltani a világot.)
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz demmer123 #530 üzenetére
Mennyi egy s7 es mennyi egy fullis xiaomi.na ezert....
Minden kep szerkesztheto minimalis tudassal sok-sok% kal javuthato.
Ha valaki bena ennyi idot turelmet tudast raszanni magara vessen."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
grafnet
veterán
-
MODERÁTOR
-
F.B.I.
veterán
Arról nem is beszélve, hogy már egy MiA1 is nagyon jó képeket lő, a telepített Google Camerával, aláírom kell egy kicsit bütykölni (5 kattintás) de a végeredmény magáért beszél. Ez pedig sokkal többet és jobbat fog úgy tudni.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
demmer123
őstag
válasz Viktor0610 #528 üzenetére
Akkor is le van maradva a Xiaomi.2016-os S7 jobb kamerába mint egy 2018-as új Xiaomi.
2018-ba már elvárható lenne hogy jobb legyen legalább kamerába.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Összesített eredményben épphogy nyert az S7 és a tesztelő is elismerte, hogy ez szép teljesítmény ez a Redmi Note 5-től. EIS is kiválóan működött...Nincs ezzel semmi gond ebben az árkategóriában...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
MODERÁTOR
-
YxVs
senior tag
válasz Viktor0610 #525 üzenetére
Nyilván a specifikáció magáért beszél. Nem erről van szó. És nem is a kategóriatársakról.
Szerintem nem véletlenül hasonlította a tesztelő sem össze a két telót.
Talán elvárható lenne, hogy egy friss ropogós cucc tudja a két évvel ezelőtti szintet, még akkor is ha az anno flagship volt.
Nekem az hiányzik, hogy kamerában is érjenek fel a kínaiak arra a szintre, ami a hétköznapok során kompromisszum mentes használatot tesz lehetővé akár már a középkategóriában is. Többi hardverben ez már sikerült, egyedül az a fránya kamera...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
YxVs
senior tag
Azért a kezdeti lelkesedés után kicsit csalódtam, amikor megnéztem az alábbi videót.
Oké, hogy végre javították a fókusz problémát videózásnál, de low light-ban még mindig nagyon zajos videót és képeket csinál, vagyis a tipikus kínai szintet hozza.
Pedig szinte már eldöntöttem, hogy rendelem, de így...
Azért ez szomorú, hogy egy 2 éves csúcskategóriás teló még mindig alázza kamerában a középkategóriás kínai cuccokat.
Jóóó..tudom, almát almával...[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Valakinek van msr birtokaba ez s telo?
Amugy vadni jobbra mindig lehet.brutal gyorsan es sok telo jon ki most ami hasonlo."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hargitomi
tag
Nagyon várós a telefon, eustockról valószínűleg hamar elkapkodják, ha nagyon nem száll el az ára.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
grafnet
veterán
válasz szabi__memo #519 üzenetére
Aztán muszájból veszel egyet és rá 2 hónapra kijön, amire "mindig" is vártál!
Lehet nem véletlen...
;-)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ElDiabloo
senior tag
válasz szabi__memo #516 üzenetére
Eustock azt mondta 1 hónap múlva náluk is lesz kb.
-
F.B.I.
veterán
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
És akkor a 2 nap használat utáni teszt, kamera iszonyat jó lett, gondolom így a fotózás minőség is lépett, 10 óra üzemidő! (angol nyelvű videó)
Egyszerűen várós!
-
titán
Egy ilyet rendeltem: [link] Délelőtt pár perces "ANNIVERSARY SALE" akcióban 191 dollár volt. Kíváncsi vagyok. Most Note 3 Pro SE van, amit leejtettem, és megrepedt. Azt fogja váltani. De használok Note 4-et is.
Eszerint a hátlapi kamera, mint az indiaiban, az előlapi meg, mint a kínaiban. Szóval mindenből a legrosszabbat
Front camera 13.0MP
Back camera 12.0MP f/2.2 + 5.0MP f/2.0De van benne B20.
A 3/32-esből még mindig van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ElDiabloo
senior tag
-
grafnet
veterán
válasz szabi__memo #506 üzenetére
Ebből a szempontból nincs különbség!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz szabi__memo #503 üzenetére
F.B.I. már válaszolt.
Annyival egészítem ki, hogy azért a dev az mostanában eléggé ingatag. Ha valami nem jön be, s gyári a recovery, akkot veszteség nélkül nehéz vissza állni a korábbira!
Ha már dev, akkor vagy EU vagy HU ROM-ot tegyél fel. A TWRP miatt tudsz mentést / helyreállítást csinálni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
F.B.I.
veterán
válasz szabi__memo #503 üzenetére
Teljesen megfelel a stabil változat, egyébként is azzal kapja az ember. A fejlesztőiben, a már tesztelő fázison átment fejlesztéseket teszik be, ezáltal hamarabb láthatod, a jövőbeli lépéseket, amik ha semmilyen anomáliát nem okoznak, kerülnek a stabilba.
Röviden: mire észreveszi az ember, hogy nála durva működési hiba lépett fel, már a következő heti fut. Teljesen használható a fejlesztői is, azoknak, akik szeretik a változatosságot.
-
grafnet
veterán
válasz szabi__memo #501 üzenetére
Ha fejlesztői vonalon vagy: hetente.
Ha Stable vonalon, akkor 2-3 havonta.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
szabi__memo
nagyúr
Milyen tempóban jönnek a note szériákhoz a frissítések az A1-hez képest?
Mert főverzió frissítés terén nem félek, hogy nem fogják frissíteni, de a köztes frissítésekkel nem vagyok képben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest