Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #5589 üzenetére
Rengeteg értesítés jon rá.
Sokszor vagyok távol a telotol, olyankor ugye a karkötő keresi a telefont ami igénybe veszi.
De annyi elég gondolom hogy a pebble time ilyen használat mellett 3napig szokta bírni.
Raktam már olyat is gél amikor alig vettem igénybe i5sen volt kb 30napig bírta. -
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #5558 üzenetére
Ja értem, de különbség nem nagyon van vagy igen?
-
Flashy
veterán
válasz
Viktor0610 #5417 üzenetére
igen, és lehet hogy én vagyok túl öreg, de régen a fórumot (meg a levelezőlistákat meg egyáltalán az emberektől kérdezés bármilyen módját) nem a Google meg az angol szótár helyett használtuk. amikor én voltam egyetemista, ha a levlistán valaki olyat kérdezett, ami megtalálható lett volna bárhol a neten, elsőre warning, másodikra kitiltás valamennyi időre, akkor is, ha "csak" angolul lett volna megtalálható.
-
janosibaja
őstag
válasz
Viktor0610 #5290 üzenetére
Hát a fémszíj még nem érkezett meg, de koromfeketéből rendeltem, ahogy a mostani bőrszíjam is fekete. Szerintem max attól lehet "csajos" - de ezen nehéz segíteni -, hogy az egész karpánt eleve olyan kicsi, keskeny. De szerintem mivel fekete, és férfiholmival viselem, senkiben nem merül fel a heteroszexuálus beállítottságom megkérdőjelezése.
-
csipuka
senior tag
válasz
En probaltam asszony fem szijat. Keskeny, elegge noi.
Maradtam a muanyagnal.
Nki bejon a fem. -
Rimuru
veterán
válasz
Nem rozsaszint kell venni.
-
loosht
senior tag
válasz
Viktor0610 #5269 üzenetére
Nem tudja, becsli. Nézd meg, hogy mekkorát lendítesz a kezeden amikor kicsit és amikor nagyot lépsz!
-
juhasz26
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5263 üzenetére
Igen, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy fix hosszú távnál, mekkora lehet az eltérés. Mondjuk százalékosan vagy bármilyen adatokkal bizonyítva
-
loosht
senior tag
válasz
Viktor0610 #5263 üzenetére
Szerintem félreértelmeztél valamit. Számol a band lépés alapján egy távot, és van egy valós táv, amit megmérhetsz valamivel (pl. GPS-szel). A kettő közötti különbségre gondolt. Én egy kirándulás után néztem meg és elég pontosnak tűnt. Elméletileg érzékeli, hogy ha futsz és talán akkor máshogy számol, mintha sétálnál.
-
sysrq
őstag
válasz
Viktor0610 #5259 üzenetére
Nekem meg futásnak számolja, meg kellene neki manuálisan adnom és megtanulja?
Vagy a mifit már úgy küldi neki az adatokat és ott kellene belepiszkálni?
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #5256 üzenetére
Nálam kb. 10m 2 fallal megspékelve.
-
Flashy
veterán
válasz
Viktor0610 #5254 üzenetére
nem, csak ki-be kapcsolható a kézemelés érzékelés, illetve DND mód ideje állítható (éjjel ne világítson ha mozgatom a kezemet).
-
Flashy
veterán
válasz
Viktor0610 #5252 üzenetére
valószínűleg nem lehet állandóra tenni a kijelzőt, nem emlékszem ilyen beállításra, de azt gyanítom, hogy ez alacsony szinten a firmware-ben rögzített dolog, szóval nem is lehet.
a gombbal váltogatható funkciókat a gyári progiban ki lehet kapcsolgatni, ha jól emlékszem az idő az egyetlen kötelező, szóval ez viszont oké.
-
Keem1
veterán
válasz
Viktor0610 #5188 üzenetére
Persze, én is így csináltam.
-
Keem1
veterán
válasz
Viktor0610 #5186 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kihajthatós Tok-Pénztárca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G készülékhez, Mandala mintás, Valódi bőr, Új
- Üvegfóliák Xiaomi Mi 8 telefonhoz.
- 10 db mobiltok vegyesen, Samsung, iPhone
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Samsung 15W és 25W gyári töltő kábellel, újszerű
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest