- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz26
csendes tag
válasz Viktor0610 #5263 üzenetére
Igen, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy fix hosszú távnál, mekkora lehet az eltérés. Mondjuk százalékosan vagy bármilyen adatokkal bizonyítva
-
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van valakinek tapasztalata afelöl, hogy mennyi lehet az eltérés nagyjából a pontos távolság (GPS-el mért) és a karkötő által mért távolság között, ha épp ugyanazt a távot futva tenném meg? Mondjuk, ha szeretnék futni 10 km-t, akkor mekkora lehet az eltérés? Mert, ha mondjuk +- 3km, akkor az már elég soknak tűnhet, és igazából nem látnám értelmét a vásárlásnak
Terepen hogyan számol az aktivitásmérő? (Például sziklás, hegyes vidéken)
Köszönöm szépen a válaszokat. -
juhasz26
csendes tag
Azért még mindig várom valaki tapasztalatát a valós megtett kilométer (GPS-el mért) és a karkötő által mért megtett kilométer közötti különbséget, ha a karkötő a lépésekből számolja a megtett távot.
Mekkora az eltérés?[ Szerkesztve ]
-
juhasz26
csendes tag
válasz Dominó85 #1390 üzenetére
A srácok azt mondták az előbb, hogy írja a km távolságot is, de nem GPS-ről kapja a jelet, hanem a lépésszámból számolja a km távolságot, ezért kérdeztem a különbséget. Tehát van rajta km visszajelzés is elvileg. Ezt elvileg a beállításoknál kell beállítani.
Mindezt csak azért szeretném megtudni, mert futni könnyebb lenne egy ilyen órával, mint telefonnal. De ha a lefutott 10km-re csak 6-7 km-t, esetleg 13 km-t számol el, akkor semmi értelme, mert csak félrevezet[ Szerkesztve ]
-
juhasz26
csendes tag
Esetleg van bármilyen infója valakinek arról, hogy mennyi az eltérés a pontos távolság (GPS-el mért) és a karkötő által mért távolság között?
-
juhasz26
csendes tag
És futás közben mutatja az aktuálisan megtett km-t? (Még ha nem is gps pontosággal)
Térképhez nem ragaszkodom, a pontos pulzusmérés se a legfontosabb, eddig sem tudtam egyáltalán
Viszont ha olyan helyen, versenyen futok, ahova a sár és víz miatt nem vihetek telefont, akkor jó volna tudni 2-3 óra futás után, hogy nagyjából mennyi távot tettem eddig meg[ Szerkesztve ]
-
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne a Mi Band 2-vel kapcsolatban, hogy
- Lehet úgy használni, hogy az eredményeket később szinkronizálom fel a telefonra, mert éppen nincs nálam telefon? (Tehát 3-5 kilométerrel odébb van a telefon, mint én az órával)
- Milyen funkciók működnek ebben az esetben?Köszönöm a válaszotokat
Üdv, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...