Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Kicsit megrekedtem.
Feltelepítettem a Mi Fit2.1.7 verziót, valamint a Mi Band Tools (megvásárolt) és a Mi Band Notify&Fitness 3.7.0 megvásárolt verziót.
A Notify&Fitness az alvást csak akkor mutatja, ha "2hét" van kiválasztva, de akkor is csak oszlopdiagrammal két színnel. "1hét" kiválasztásánál júl.26. és aug.1. kötött semmi alvást nem jelez.
Ami "kicsit" zavar, hogy 2hetes jelzésnél is csak két színt használ az oszlop diagrammnál. Nincs megkülönböztetve órára a mélyalvás, csak ketté van osztva az oszlop.
Tehát ebből a célból a Mi Fit sokkal jobban jelöli az alvást (ha egyáltalán valós értékeket mutat).
Ami kérdés, hogy függenek e egymástól a programok, vagyis telepítve kell legyen a Mi Fit, ha már fent van a Notify? Aztán meg ahogy elnézem a Notify tudja azokat a lehetőségeket, mint a Tools, vagyis valószínűsítem felesleges is a Tools. Valaki használja ezeket így együtt, vagy csak én vagyok ennyire bugyuta?
Ráadásul azt kéri a Notify, hogy elsőnek vele szinkronizáljak, és kapcsoljam ki a "Wake up notifications" és "Activity stats notifications" funkciókat a Mi fit alkalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest