- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Kicsit megrekedtem.
Feltelepítettem a Mi Fit2.1.7 verziót, valamint a Mi Band Tools (megvásárolt) és a Mi Band Notify&Fitness 3.7.0 megvásárolt verziót.
A Notify&Fitness az alvást csak akkor mutatja, ha "2hét" van kiválasztva, de akkor is csak oszlopdiagrammal két színnel. "1hét" kiválasztásánál júl.26. és aug.1. kötött semmi alvást nem jelez.
Ami "kicsit" zavar, hogy 2hetes jelzésnél is csak két színt használ az oszlop diagrammnál. Nincs megkülönböztetve órára a mélyalvás, csak ketté van osztva az oszlop.
Tehát ebből a célból a Mi Fit sokkal jobban jelöli az alvást (ha egyáltalán valós értékeket mutat).
Ami kérdés, hogy függenek e egymástól a programok, vagyis telepítve kell legyen a Mi Fit, ha már fent van a Notify? Aztán meg ahogy elnézem a Notify tudja azokat a lehetőségeket, mint a Tools, vagyis valószínűsítem felesleges is a Tools. Valaki használja ezeket így együtt, vagy csak én vagyok ennyire bugyuta?
Ráadásul azt kéri a Notify, hogy elsőnek vele szinkronizáljak, és kapcsoljam ki a "Wake up notifications" és "Activity stats notifications" funkciókat a Mi fit alkalmazásban.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű