Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMDaZERG_1

senior tag

Kicsit megrekedtem.
    Feltelepítettem a Mi Fit2.1.7 verziót, valamint a Mi Band Tools (megvásárolt) és a Mi Band Notify&Fitness 3.7.0 megvásárolt verziót.
    A Notify&Fitness az alvást csak akkor mutatja, ha "2hét" van kiválasztva, de akkor is csak oszlopdiagrammal két színnel. "1hét" kiválasztásánál júl.26. és aug.1. kötött semmi alvást nem jelez.
    Ami "kicsit" zavar, hogy 2hetes jelzésnél is csak két színt használ az oszlop diagrammnál. Nincs megkülönböztetve órára a mélyalvás, csak ketté van osztva az oszlop.
    Tehát ebből a célból a Mi Fit sokkal jobban jelöli az alvást (ha egyáltalán valós értékeket mutat).
    Ami kérdés, hogy függenek e egymástól a programok, vagyis telepítve kell legyen a Mi Fit, ha már fent van a Notify? Aztán meg ahogy elnézem a Notify tudja azokat a lehetőségeket, mint a Tools, vagyis valószínűsítem felesleges is a Tools. Valaki használja ezeket így együtt, vagy csak én vagyok ennyire bugyuta?
    Ráadásul azt kéri a Notify, hogy elsőnek vele szinkronizáljak, és kapcsoljam ki a "Wake up notifications" és "Activity stats notifications" funkciókat a Mi fit alkalmazásban.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák