Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
Kutykurutty7 #7843 üzenetére
Mindegy, már én is megrendeltem onnan. Inkább most, mint az utolsó hetekben, aztán meg alig birnám meg majd akkor beszerezni.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
Kutykurutty7 #7840 üzenetére
Épp ez az, lehet érdemesebb itthon beszereznem
-
Keem1
veterán
válasz
Kutykurutty7 #5358 üzenetére
Így igaz. Áprilisban sokat túráztam, 18 napot bírt. Ebben a hónapban alig mozogtam, most 45%-on áll, 17 nap után.
-
hzsolee
őstag
válasz
Kutykurutty7 #5358 üzenetére
Hát igen, tök igazad van. Nekem is ment egy hónapot amikor még volt benne 24%, de aztán ráindítottam egy 5 percenkénti pulzusmérést ami pár óra alatt le is vett belőle 15%-ot.
-
Crus
őstag
válasz
Kutykurutty7 #5301 üzenetére
Szerintem, meg még pár 100-1000 user szerint nem. Az, hogy te/ti nem mozogtok, vagy ha mozogtok nem érdekel benneteket egy fitness karkötő normális működése, arra is van jelző... Neked, nem kell, akkor a másiknak sem kell. Fck logic.
Nem vitát indukáltam, hanem leírtam egy problémát, amire érdemi választ senkitől sem kaptam. Tiszta szégyen, hogy egy külföldi fórumon hívják fel aztán a figyelmem arra, hogy létezik egy MAGYAR third party app, amivel valamiféle stopper megoldható. Régen a PH nem ilyen volt... érezhető vegytisztán, hogy ha valakinek problémája, kritikája, negatív észrevétele van egy termékkel kapcsolatban, akkor sokan mintha személyes sértésnek éreznék az elhangzottakat.
Egy óra időmérő eszköz. Minden valamire való fitnesskarkötő képes az idő kijelzésére. Erre ez is képes. Innen már csak fél lépés, hogy te magad is indíthass egyéni időmérést, vagy legalább egy nyamvadék mp kijelzést. A sok 100 évvel ezelőtti órákon, időmérő eszközökön szintén volt LÁTHATÓ mp kijelzés. De, hogy ezt el kell magyarázni egy fitness karkötő kapcsán, az betonkemény. És pontosan ezért nettó baromság a kerékcserés párhuzam, mert alapvető funkcióról van szó.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Kutykurutty7 #5301 üzenetére
+1 és véleményem szerint fárasztó is már ez a stopperes küszködés...
Beállítom, hogy akár 100 méter után rezegjen és rezeg, vagy tetszés szerint 1000 méter után. A telefon kell mellé és kész. Azt meg felcsatolom a koromra. -
Crus
őstag
válasz
Kutykurutty7 #5274 üzenetére
Igen, a kávéfőzés és az autóvezetés teljesen reális elvárás, egy időt kijelezni képes eszköztől, míg a mp kijelzés vagy stopper funkció az túlzó elvárás. Hát persze
-
bl4ze
veterán
válasz
Kutykurutty7 #4064 üzenetére
Meglett úgy néz ki : be lett nyomva véletlenül a folyamatos pulzus mérés. Az 6 nap alatt lemerítette. (Nem csoda)
-
Duna
csendes tag
válasz
Kutykurutty7 #4064 üzenetére
A MiFit nem meríti karfordításra sem. Nálam így 25-30 nap. 22 nap után tettem tölteni 30%-on. Hívás, Messenger, sms, ébresztés, karfordításra bekapcsol. Más alkalmazások folyamatos kapcsolata lehet a bűnös a gyors merülésben.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Kutykurutty7 #3673 üzenetére
Kutykurutty7 és oris:
Köszi a választ mindkettőtöknek. Írtam azért a Notify&Fitness app fejlesztőjének is erről, hátha a jövőben megoldható a dolog. A válasza:
Hi Peter,
without phone connected with band, app can only collect steps data. Heart data can't be tracked due to mi band firmware limitations.
I agree with you, it's a limitation, I hope they will made a change on firmware to allow this feature (like sleeping assistance)
Thank youEzek szerint valóban nincs különbség a manuális és automata mérések tárolása között, remélhetőleg egy új firmware-rel aktiválják ezt a funkciót.
Kézzel indítani a pulzusmérést meg elég kivitelezhetetlen (főleg úszásnál, amikor a víztől amúgy is össze-vissza érzékel).
-
oris
aktív tag
válasz
Kutykurutty7 #3673 üzenetére
A kézzel indított pulzusmérést tárolja és szinkronizálja. Próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest