- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
szaszapi #861 üzenetére
Tisztában vagyok vele, és mióta android van, custom romokat használok, csak belefáradtam.
Egy 40-50 ezer forintos telefonnál (note 4x) azt mondom nem kell aktív global rom support, megoldom magam.
De egy flagshipnél én elvárom, hisz nem csak a vasért fizetek, ha így lenne, akkor megvenném a legolcsóbb Snapdragont jó kamerával és kész.Xiaomi is nehezíti a romolásokat, bootloadert se 5 perc megnyitni már, sőt, tehát akkor joggal várom el, hogy legyen aktív frissítés legalább havonta 1.
(#864) hroberto
Annó a Mi9 topicja is tele volt hibákkal megjelenés után 4-5 hónappal, azok másoknál is megvoltak. Camera egy picit sem javult 1 év alatt, Samsungnál (húgom) szemmel láthatóan szebb képeket csinál 1 évvel a megjelenés után. Ezért írtam, hogy Xiaominél kicsi az esély, hogy javulni fog, Samsungnál pedig borítékolható, hogy javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak jobb, drágább is lett elődjénél az új széria, cserébe persze benne van minden, amit egy 2020-as csúcsmobiltól várhatunk.
- Jelszókezelők
- Azonnali fotós kérdések órája
- Opel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Politika
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest