- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
Entertainment
Get the most out of your entertainment. Hear the movie sound track as it was meant to be. Your laptop, tablet or smartphone gives you the visuals. Let Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 give you the experience.Én ebből nem ezt vettem ki.
De pl az MW600 röhögve csatlakozik akár laptophoz is. -
domojko
senior tag
Szoftvert is frissítettem rajta de így sem csinál semmit. Nincs win driver hozzá? Az elég nagy gáz. Akkor mégis milyen pc-hez lehet csatlakoztatni? Sony support-on sem találtam illesztőprogramot hozzá. Szégyen egy ekkora cégtől. Linux-on annyit csinál h a zenelejátszó gombok vezérlik a lejátszót, de nem a fülesben szól a zene hanem a laptop hangszórón.
-
domojko
senior tag
Sziasztok! Nekem win7 nem talál hozzá illesztöprogramokat, így csatlakoztatni sem tudom pc-hez. Ti hogy tudtátok ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma NFC modullal, FM rádióval és távvezérlő funkcióval érkezik a japán gyártó legújabb Bluetooth fülhallgatója.
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Chrome
- Home server / házi szerver építése
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung S22+ telefon tokok
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest