- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
pusszycat #124 üzenetére
Meg ne haragudj, többen írták már ezt szolgáltatókkal kapcsolatban, de én még sosem találkoztam hasonlóval. Igaz, én csak a Telekomhoz járok (szerencsére nem 1-2 naponta) és igaz, én többnyire online rendelem meg a kövi telómat, nem a boltban válogatok. Viszont ilyen esettel valóban nem találkoztam, pedig azért korábban nem egyszer vettem szolgáltatótól személyesen üzletben telefont. Ha mégis van ilyen, annak meg szerintem az lehet az egyik oka, hogy a szolgáltatós ügyintézők nem akarnak panaszra visszatérő vevővel harcolni, a Samsung készülékek pedig alapvetően stabil működésűek és nagyon megbízhatóak, így kevés rájuk a panasz.
-
törölt tag
válasz
pusszycat #124 üzenetére
Na igen. A Samsung olyan lesz, mint a Stihl, a Hilti, vagy a Flex. R=1 usernek kell eladni olyant aminek a nevéről hallott már, vagy az otthonában is van már olyan márka. Hátécé? egészségére, ja, nem tüsszentett? Azmiaz? Saomi? Azt eszik vagy isszák? Góóglee? az nem azaizé..a őőő.. tuggyami... amibe ha beírom maunikasó, megtalájja? Szamszung? Azt ösmerem, olyan a téjvém, meg a mikróm is. Hogyé aggya?
Ez igaz a Sony-ra és az LG-re is. Tehát azokra, akik már régóta kinn vannak a piacon.
Hallottam már olyant is, mikor megkérdezték az egységsugarú júzert, milyen márkájú a telefon rávágta hogy pannon... -
Juhaszatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest