- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Amikor K20 Pro-m volt azt javasolták minden új Rom felrakás előtt vegyek le minden lock-ot.(pin, finger, stb.) és fájl rendszer titkosítást.
Megfogadtam...
Mert amikor egyszer rajta maradt a fájl rendszer titkositás - akkor embertelen szívás volt.
És igazából utánna is mindig előjött valami misztikus hiba.
Lehet csak erre kell ügyelni. nem tudom. -
FNZ
őstag
de jó nektek, hogy tudjátok miről is írtok (én még anno motorola defy-n cseréltem csak rom-ot, ami nem most volt és más volt egy kicsit).
ha érdemes lecserélni a rom-ot, akkor nem nagyon kellene belakni egyelőre, mert gondolom törlődik minden a cserénél. ráadásul ha jól olvastam, akkor 1 hét, míg nyithatod a bootloadert. -
FeRkE
őstag
Na sikerult elkerulnom a full reinstallt. Felflasheltem az ujabb recoveryt amit talaltam (3.4.2b), recoverybe bootolva megint kerte a feloldomintat a storage decryptelesehez, ezutan mar latta a datat is vegre.
Letoltottem ujra az OTA-t, majd recoverybe be, Install de elsore nem ment, a Zip signature check ha be volt pipalva akkor elszallt vmiert. Felmasoltam a gepre az OTA-t hogy megnezzem jo e a zip, MD5 checkerrel, minden oke volt. Ugyhogy kikapcsoltam a ZIP signature checket es ezutan felment szepen a frissites, majd wipe cache+dalvik cache es megmaradt minden.Ami elsore feltunt frissites utan, lecsereltek a VoWifi ikonjat
-
mgTerminator
veterán
A jelenlegi romot told fel újra. Nekem is állandóan ezt csinálja az ACC Magisk modul miatt.
Lehet meg tudtam volna csinálni de nekem nem bootolt és a belső tárhely nem volt olvasható sehogy sem. Belső tárhelyet formáztam, OTG pendriveal felment a rendszer aztán kezdtem mindent elölről.... -
fujifilm1
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
Sajnos nem oldja meg.
A Stabil EU ban is ugyan úgy csak az utolsó nem tudom mennyi órát mutatja - totál használhatatlan.
nekem átlagban négy nap az akku idő. Néha három(Jóó csak viccelek nyilván ezzel is teljesen elégedett vagyok
)
A gyári beépített akku statisztika teljesen gáz.
Igazán nem értem a fejlesztői szándékot, - mire gondolhatott a költő- kinek lesz ez jó ?Megpróbáltam Gsam battery alkalmazást amit Kolondrum ajánlott.
Ez eleinte jó volt, de a második vagy harmadik töltés után nem nullázta le a számlálót.
A screen time maradt az előző X ⏰ ,
a teljes futásidő meg a négy napról folytatódott, miután lehúztam a töltőről.
Hiába volt arra állítva hogy a töltő disconnect- nullázza.Most megint feltettem a klasszik Accubattery-t, - megnézzük hátha ez jobb.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest