Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Eddig zömében Lineage és CrDroid ROM-okról láttam itt tapasztalatokat (én is a CrDroid-ot használtam) így most megosztom veletek egy másik ROM-mal, a SparkOS-szel tapasztaltakat.
Az Android 13 alapú ROM-mal tettem egy próbát. A tapasztalataim összességében nagyon is pozitívak. Kezdem azért a negatívummal: Egyelőre 1 bug-ot tapasztaltam, kikapcsolt kijelzőnél hiába van bekapcsolva hogy érzékeljen az ujjlenyomat olvasó, nem teszi csak ha felébresztem dupla koppal/gombbal vagy ha aktív az AoD vagy Ambient display. Következőben javítja a fejlesztő már jelezve lett neki. Emellett még azt megemlítem hogy a ROM specifikus beállítások angolul vannak a menüben, nincs magyarítás mint pl. a CrDroid-nál.
Ezen kívül nem tapasztaltam anomáliákat egyelőre. Van csatlakoztatva WearOS óra, Android Auto, hiba nélkül mennek.
2 verzió van, van Google appokkal ellátott verzió és van vanilla ROM. Én az utóbbit telepítettem Nikgapps FULL package kíséretében + később addon formájában hozzáadtam a Pixel launcher-t mert az valahogy nem települt a csomaggal ami elvileg tartalmazta.
A Pixel launcher-ben voltak a CrDroid-ban idegesítő bugok, itt tökéletes minden.
A CrDroid-ban nem ment az EIS a Google Camera-val, itt működik.
Az üzemidő kb olyan mint CrDroid-nál volt, másfél - két nap 5-6 óra kijelző idővel megvan nálam. Ennyit nekem nem bírt a gyári ROM.
Egyebet tekintve nagyon hasonló funkciói vannak mint a CrDroid-nak.
Ami érdemleges változást találtam, az a 77Hz kapcsolhatósága 60 helyett, érezhetően smooth-abb a rendszer. Kicsit a színeken változtat, zöldesebb és világosabb lesz a kijelző ha használom. Nem zavaróan, persze lehet beállítással korrigálni.
Továbbá van beépített reklám blokkoló. App-okban nem látok reklámot mióta bekapcsoltam. Nagyon király rendszer, tudom javasolni kísérletező kedvűeknek.
Egyelőre a legfrissebb TWRP az Android 13 titkosítással nem tud mit kezdeni, fel tudtam vele telepíteni a rendszert, de utólag a Pixel launcher addon már csak ADB sideload-dal ment TWRP mellett, mert nem látja a telefonon tárolt adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest