Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Eddig zömében Lineage és CrDroid ROM-okról láttam itt tapasztalatokat (én is a CrDroid-ot használtam) így most megosztom veletek egy másik ROM-mal, a SparkOS-szel tapasztaltakat.
Az Android 13 alapú ROM-mal tettem egy próbát. A tapasztalataim összességében nagyon is pozitívak. Kezdem azért a negatívummal: Egyelőre 1 bug-ot tapasztaltam, kikapcsolt kijelzőnél hiába van bekapcsolva hogy érzékeljen az ujjlenyomat olvasó, nem teszi csak ha felébresztem dupla koppal/gombbal vagy ha aktív az AoD vagy Ambient display. Következőben javítja a fejlesztő már jelezve lett neki. Emellett még azt megemlítem hogy a ROM specifikus beállítások angolul vannak a menüben, nincs magyarítás mint pl. a CrDroid-nál.
Ezen kívül nem tapasztaltam anomáliákat egyelőre. Van csatlakoztatva WearOS óra, Android Auto, hiba nélkül mennek.
2 verzió van, van Google appokkal ellátott verzió és van vanilla ROM. Én az utóbbit telepítettem Nikgapps FULL package kíséretében + később addon formájában hozzáadtam a Pixel launcher-t mert az valahogy nem települt a csomaggal ami elvileg tartalmazta.
A Pixel launcher-ben voltak a CrDroid-ban idegesítő bugok, itt tökéletes minden.
A CrDroid-ban nem ment az EIS a Google Camera-val, itt működik.
Az üzemidő kb olyan mint CrDroid-nál volt, másfél - két nap 5-6 óra kijelző idővel megvan nálam. Ennyit nekem nem bírt a gyári ROM.
Egyebet tekintve nagyon hasonló funkciói vannak mint a CrDroid-nak.
Ami érdemleges változást találtam, az a 77Hz kapcsolhatósága 60 helyett, érezhetően smooth-abb a rendszer. Kicsit a színeken változtat, zöldesebb és világosabb lesz a kijelző ha használom. Nem zavaróan, persze lehet beállítással korrigálni.
Továbbá van beépített reklám blokkoló. App-okban nem látok reklámot mióta bekapcsoltam. Nagyon király rendszer, tudom javasolni kísérletező kedvűeknek.
Egyelőre a legfrissebb TWRP az Android 13 titkosítással nem tud mit kezdeni, fel tudtam vele telepíteni a rendszert, de utólag a Pixel launcher addon már csak ADB sideload-dal ment TWRP mellett, mert nem látja a telefonon tárolt adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest