- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Nem tudom, hogy nekem akartad-e, nekem minden további nélkül megette, a Bundle meg ugye külön ment.
Dec 1-et ír, de most már a főoldal is 4 day shippinget prognosztizál.
Szerk: most már 7-et
Jó ez a first come - first serve hozzáállás. Remélem tartják is.
bajaki: "159k lett így a kuponnal a 8 GB-os." - Milyen kuponnal ha nem vagyok indiszkrét?
Más: ha valaki nem tudta volna, akkor voucher-t innen tud szerezni, hála a topiklakóknak.
bajaki: Ahh, köszönöm
-
deci
tag
Az ujjlenyomat olvasó gomb is egyben és programozható, ha jól láttam valamelyik videóban dulpla koppra csinál képet, és ha lehúzod az ujjad rajta előjön az értesítési sáv, biztos be lehet állítani rá egy home screent is.
@sheratan: A kocsit nem lehet megoldani egy NFC-s bélyeggel és smart lockkal? Ha a közelben van a teló ne zárjon le és akkor nem kell a hátul lévő olvasó miatt aggódni.
-
macii97
senior tag
Ez egy létező jelenség, de igazából nem a hardver, hanem a szemed (jobban mondva az agyunk beidegződése) a hibás. Van aki nem érzéken, rá, nem látja, illetve van akinek hányingere van tőle sajnos.
Az OP5 kijelzője tökéletes, ha fejjel lefele használod, megszűnik rajta ez az "effekt".
Nyilván egy elba..ltázott konstrukció, nem gondoltak rá, vagy nem is tudom, lehet, hogy szimplán olcsóbban tudta a samsung szállítani a kijelzőt így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest