- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Félelmetes, hogy nem találod azt, amibe írni kéne, átköltöztünk a teszt alatti topikba
De csak hogy ON is legyek, nekem van egy ilyen pár dolláros promo szemüveg otthon, azzal kipróbáltam, de még azon is láthatóan pixelesebb mint a G3-an volt pl. Nem VR-ra való, nincs ezen mit szépíteni, de szerintem még egy S8 szintű felbontáson is kuka a dolog az esetek 90%-ban. Bohóckodni jó vele, de nem lesz egy nagy élmény.
-
Nunder
őstag
Megint felmerül a kérdés, hogy mi legyen a topikkal. Maradjunk itt, vagy irány az új?
Moderátorokat kérdezem, nem lehet ezeket valahogy mergelni?
-
Nunder
őstag
Ezt mondták több helyen, feltettem és néhol teljesen jól teszi a dolgát. A gond az, hogy ha statikus feketére állítom, akkor néhol bután néz ki, néhol meg nem. Ha hagyom hogy ő döntsön a színösszeállítás alapján, akkor meg néha annyira harsány színt választ, hogy konkrétan nem látszanak elsőre a gombok. Valamint animációval váltja a színt, ami szép csak mindig felvillan az eredeti egy pillanatra, mire megcsinálná. Ez a Material-os animációnál zavaró a legkevésbé.
Nagyjából ennyi a tapasztalat, nem tudom a Pro milyen lehet, egy próbát talán megérne azt max marad a refund.
-
Nunder
őstag
Lenne egy-két kérdésem, ami számomra furcsaság.
Az egy dolog, hogy a nav-bar szinte mindenhol fehér, tök mindegy mi van épp nyitva, és tudom, hogy lehet appal állítani a színt, de azok valahogy nem tökéletesen végzik a dolgukat. Viszont azt nem értem, hogy amikor töltőn van, és elvileg menne a képernyővédő, akkor a nav-bar is fehéren világít, ami kimondottan idegesít mert egyrészt ugye világít, másrészt meg félek, hogyha tovább hagyom rajta a cumót a töltőn akkor beég az AMOLED. Annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy van fenn Greenify, és lehet, hogy az kelti fel a nav-bart, holott elvileg letiltottam a háttér hibernálást...
A másik, és ami leginkább bánt az a rezgetés erőssége. Hiába van "Strong"-on a notification és a hívás is, zsebben egyszerűen nem érzem, hogy rezeg. Tök mindegy milyen laza nadrág van rajtam, még ha direkt figyelem is ha csörgetnek, akkor se lehet észrevenni. Lehet ezen valahogy külsőleg boostolni? Mert így eléggé para, hogy munkahelyen nem veszem észre ha keresnek.
-
Nunder
őstag
Uraim, megjött a telefon, egyelőre minden tökéletes. Gondoltam belakom, aztán majd megy rá a root ha lesz normális.
-
Nunder
őstag
Röviden annyi, hogy az elkövetkezendő rendszer frissítések gördülékenyebben tudnának eljutni a felhasználókhoz a Treble segítségével. A HW és a körülmények adottak lennének, csak a OP kellene hozzá, hogy implementálják. És persze nem akarják, mert talán később is kihozhatják, mondjuk a OP6-tal.
-
Nunder
őstag
Álljon itt is tibcsi0407 fórumtárs petíciója a Treble-rol OOS-re. Írjátok alá és terjessze mindenki!
-
-
Nunder
őstag
válasz
sszemtelen #429 üzenetére
Meh, kephost tiltva van a munkahelyen
-
Nunder
őstag
A makrók tényleg kicsit érdekesek, de a kinti képek szerintem teljesen vállalhatóak. Nem temetném még egyelőre, a tárgy se épp egyszerű amit el kéne találni
-
Nunder
őstag
Nálam is még csak processing státuszban van a rendelés, ami csak azért para, mert most már a G3 szinte nem is akar töltést felvenni
Nem lehet utólag befizetni egy "express shipping-re"? Félek meghal itt nekem napokon belül...
-
Nunder
őstag
Nem tudom, hogy nekem akartad-e, nekem minden további nélkül megette, a Bundle meg ugye külön ment.
Dec 1-et ír, de most már a főoldal is 4 day shippinget prognosztizál.
Szerk: most már 7-et
Jó ez a first come - first serve hozzáállás. Remélem tartják is.
bajaki: "159k lett így a kuponnal a 8 GB-os." - Milyen kuponnal ha nem vagyok indiszkrét?
Más: ha valaki nem tudta volna, akkor voucher-t innen tud szerezni, hála a topiklakóknak.
bajaki: Ahh, köszönöm
-
Nunder
őstag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, 8/128 érkezik, Early Bird bundle és Dash Car Charger társaságában
-
Nunder
őstag
Nálam sima 8 nem jönne szóba, csak a Plus, így viszont még mindig nem egyértelmű hogy melyikkel járnék jobban. Soha nem kellett még Samu, az S8+ az első ami megdobogtatta a szívemet. Ugyanakkor az OP5T letisztultsága is bejövős, és ott a 2 év gari. S8+-at 240-50 alatt nem nagyon lehetett még venni hasonló garanciával. Lehet itt jönni az Amazon.de-vel, de ott is kicsit shady a dolog, ilyen telefont meg nem akarok venni normális gari nélkül.
Ezek mellett még max a U11+ jöhetne szóba, de az is hasonló áron lesz mint az S8+. Úgyhogy nem tudom mitévő legyek, a mostani OP-ból egyedül a Wireless "hiányzik" nekem, az is csak azért mert múltkor IKEA-ban gombokért vettünk wireless charge-os lámpát. Bár ha jól tudom, a sima OP5-re is volt olyan tok, ami engedi a wireless-t, igaz lefogja a C portot. Viszont amikor otthon vagyok, jó lenne a wireless és ha utazok akkor pedig egy másik és ott a Dash.
Ez az én dilemmám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest