- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
A betyárját de jól néz ki!!! Eddig nem nagyon tetszett egy kávamentes teló sem, mert a kijelző sarkai le voltak mind kerekitve (pl. S8-ak), ami szerintem szarul néz ki. De ez így derékszögre kihúzva... szerintem baromállatijó!
Nekem +1 a 1+ -
Nekem bejön, úgy néz ki ez lesz a következő telefonom. Agyaltam még egy-két telón, a P10 145k 3 év gyári garival, az S8-ból nem láttam gyári garisat 200+ ezer alatt. Ez viszont rokonszenves. Aztán gondolkozok hogy melyik verzió legyen.
-
Sebhelyes
senior tag
4000-es akkunak kéne benne lennie.
-
válasz
Szabcsizz #44 üzenetére
Amit látsz, az nem úgy van! Többször megkaptam anno az OP5 topikban, hogy csak beképzelem, direkt húzom le, stb... Ennyit erről. Az ötöst visszaküldtem a f*s kijelző miatt, de ez most kap egy esélyt. Persze, ha ebben is rosszul áll majd a kijelző, ez is megy vissza, és vélhetően többet nem próbálkozok a márkával. Végülis az OP3 még mindig jól szolgál, szóval OP7-ig ezzel is kihúzom...
-
vicze
félisten
Hm, nem növelték az árát, ez elég meglepő.
-
macii97
senior tag
válasz
holozis_HUN #34 üzenetére
Sajnálom, nem vagyok műszaki ember, de megpróbálom leírni mi lett az 5-tel: Alapból a kijelzők a bal felső sarokból a jobb alsó fele "frissülnek". Mivel megszoktuk, nem látjuk, hogy a kijelző egyik fele "lassabb". De mivel az 5-be fejjel lefele került bele a kijelző, a frissítés jobb alulról megy bal fel. Ez szokatlan, ezért látják sokan ezt a hullámosságot. De ezt könnyen tesztelheted, ha pl elforgatod a telefont 90, vagy 270 fokkal és meggörgeted ezt a fórumot, ez egyik oldala "le fog maradni" (illetve van app a playen amivel 180 fokkal meg tudod fordítani a képet, az a legjobb teszt).
Fogalmam sincs ,hogy szoftveressn tudtak e már ezzel kezdeni valamit. -
HardRic
addikt
Nem tudtam kibékülni a kamerával, jövőre biztos nem OnePlust veszek. False advertising nem nyerő. 5 tulajként viszont most nem érzem "megsértve" magam a frissítés miatt, nem lett olyan változás amire azt mondanám, hogy miért nem kaptam meg júniusban. A gyártó árcsökkentés helyett adott egy kis upduate-et, valamelyik elkerülhetetlen volt. Az U11 és az S8 nagyon jó vétel lett az 5 mellett, kellett valamit lépniük.
-
holozis_HUN
addikt
Én ezt sosem értem, miért lenne baj, ha fejjel lefelé van??
ha ez lenne a baj, akkor minden telefonnál lefelé görgetéssel előjönne, mivel ugye UP5-nál felfeelé görgetésnél jött elő (vagy fordítva
)
Szóval szerintem nem ettől volt... A kijelzőnek muszáj minden irányban ugyan olyannak lennie, mert nem csak 1 irányba görgetjük a kijelzőt.
-
törölt tag
Semmi extra, csak kozmetikáztak a mostani elvárásoknak megfelelően.
-
Ricardo
titán
A kijelző itt is fordítva van?
-
bajaki
őstag
Na most elgondolkoztam. Lehet, hogy megint OnePlus-om lesz?
-
DeathAdder
veterán
-
macii97
senior tag
Ne haragudj, normális szervízháttér? Hozzák viszik, max 1 hét alatt az esetek 90%-ban fordul a telefon. Ha szoftveresen ment el valami, távolról is tudják javítani...
Tájékozódjunk, mielőtt mondunk valamit.
Lehet, hogy 160ért veszel s8-at, de arra nem lesz 2 év gyári garancia... -
macii97
senior tag
Le a kalappal, nagyon bejön! Igazán ízléses, komoly telefon lett. Az árába se lehet belekötni. El kéne adni az egy éves 3T-met!
-
DithenS
senior tag
Egy S8-at megveszem 180.000Ft-ért,
GSM-ből adócsalással meg 150.000Ft-ért garival, szerintem nem kérdés hogy S8!
Eltünt az Oneplus előnye, annyiba kerül mint egy samsung ha arányosan nézzük.
Nincs vízállóság és normális szervízháttér, ezért fizetek az S8-ért plusz 20-30 ezret.De így is egy S8 megéri míg ez nem.
Xiaomi meg az Oppo maradt csak meg ahol, az Oneplus nagyon nyugati árazású lett. -
batai15
félisten
Ugy látom nyújtott kép arany ide vagy oda de senki nem tudja uberelni "kompaktsagban" az S8at.
Persze rakjunk bele jó nagyot nehogy kényelmes legyen használni. -
Victoryus94
őstag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Matada2.3 #13 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a OnePlus nem arról híres, hogy raktárkészletre gyárt. Mikor már úton lesz a OnePlus 6 már nem fogja gyártani az 5T-t és simán lehet, hogy el is fogy még azelőtt, hogy a 6 piacra kerülne (az OP5 érkezése előtt elfogyott a 3T, az 5T érkezése előtt meg már elfogyott a sima 5-ös). Mindig csak annyit gyárt le, amennyit el is tud adni.
-
apazaza
csendes tag
válasz
Victoryus94 #10 üzenetére
Hasonlóképp tervezem en is. Hivatalos oneplus milyen szamlat ad, el lehet szamolni es "nettositani"?
-
Matada2.3
veterán
Ebben az évben már biztos nem, majd jövőre szerintem beruhazok egy T-re, remélem addig még élni fog a diákkedvezmény.
-
Luser2000
addikt
Ez a masina nem DUAL SIM-es? Vagy az sosem volt a OP?
-
Gusztáv
addikt
Kíváncsi vagyok kamera fronton tudtak e fejleszteni, mert tudtommal az 5 ebben nem valami fényes. A Oneplus3-m teljesítménye nekem bőven megfelel, meg szeretem is , de kamera / videó hangminőség tekintetében nagy visszalépés volt a MS 950-ről. Jellenleg én a Mate 10 Pro-val szemezek, csak az ára még elég húzós. Kíváncsi vagyok mit fog tudni a V10.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Victoryus94 #1 üzenetére
Hasonló gondban vagyok.....V10 is kecsegtető, éx ez is. Az ár és a kamera lesz mérvadó. V10 előnye eddig az aksiban várható, az 4000mAh-s....csak a hátulja maradt meg szifonos kinézetű, kár....
-
BeastMode
őstag
Ilyen specifikáció mellett is bőven 200k alatt tudnak maradni, ez nagyon dicséretes.
Jónak tűnik így elsőre, ha most kéne telefont venni, akkor benne lenne a top háromban. -
tucsok.
senior tag
válasz
Victoryus94 #1 üzenetére
Teljesen igazad van, a képek minőségen fog múlni minden.
Továbbá nem értem miért csak 2.0 az USB kapcsolat még mindig, illetve miért nem kap víz, por és ütésálló minősítést ez a készülék. -
Ha így jött volna a sima OP5 lehet, hogy nem váltam volna meg tőle. Sokkal jobb ez az elnyújtott kijelző, több a hasznos tartalom ugyanakkora készülékház mellett.
-
Victoryus94
őstag
Pont most gondolkodtam el a Honor V10-en. De azt hiszem, nem fogom megvárni.
Már csak a kamerán múlik, megéri-e a felár az 5T-ért.
Iszonyatosan tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest