- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Matada2.3 #180 üzenetére
Nem lesz ez mindig így, de amúgy ja. Majd ha a kínaiak is elkezdik az olcsóbb telefonokba beletenni, akkor a mainstream gyártók is felveszik a kesztyűt, de most ez egy szándékosan a felső liga számára visszatartott funkció.
Hozzáteszem, én nem vagyok hardver fetisiszta, egy Snapdragon 6xx + 4 GB RAM + korrekt kamera + OIS + korrektül kalibrált FHD kijelző felszereltséggel már bőven elvolnék és ezt lehetne adni 100k körül. Hát majd talán pár év múlva... addig meg kénytelen vagyok többet rákölteni egy telefonra, mint szeretnék ha OIS-t is akarok.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Matada2.3 #51 üzenetére
Én ezt nem értem, ha most van egy teszem azt OP3-ad, mi az ami tényleg indokolná a váltást a puszta vásárlásmánián kívül?
Én még most is a 2,5 éves LG G4-em nyúzom. Kamera pöpec, rendszer pörög, nincs app ami ne futna el rajta. Egy-két dolog kéne amit nem tud, de semmi olyan ami nélkül nincs élet.
Pedig ez még egy OP2-nél is szerényebb vas, mégsincs semmi ami megfingatná. Nálam is lassan esedékes a cseréje, de őszintén szólva nem tudok egy értelmes érvet sem amellett, hogy miért van tényleg szükségem az új telefonra. Valószínűleg csak költeni akarok, hogy költhessek... Ezért meg nem a gyártók a hibásak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Matada2.3 #13 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a OnePlus nem arról híres, hogy raktárkészletre gyárt. Mikor már úton lesz a OnePlus 6 már nem fogja gyártani az 5T-t és simán lehet, hogy el is fogy még azelőtt, hogy a 6 piacra kerülne (az OP5 érkezése előtt elfogyott a 3T, az 5T érkezése előtt meg már elfogyott a sima 5-ös). Mindig csak annyit gyárt le, amennyit el is tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest