- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
válasz
bolcsodal #117 üzenetére
Szia!
Alapvetően a kompakt mérete miatt fogott meg nagyon és valamikor teljes értékű gépnek használnám ha már windows-os. Amazonról őszintén szólva még nem rendeltem, valószínűleg az amazon.co.uk-ról megrendelem amennyiben végleg eldöntöttem. (Persze ha onnan érdemes.)
Garancia, hogy működik rá? Úgy tudom, hogy be kell regisztrálni a Microsoft oldalán és ha bármi probléma van akkor feléjük kell jelezni, persze ha ez működik Magyarországon.
Várom a további tapasztalatokat amennyiben lesz!
-
#hpq
aktív tag
válasz
bolcsodal #115 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a bő leírást!
Nagyon örültem, hogy írtál róla tapasztalatokat, egy ideje már nézegetem "keresem" ezt a gépet, mivel nekem is hasonló konfigurációra lenne szükségem.
Keresgéltem a magyarországi webshopokba illetve üzletekbe de, sajnos csak az olcsóbb változatból találtam azt is szerintem "túlárazva".
Megkérdezhetem, hogy hol tudtátok beszerezni, illetve honnan lehet rendelni?Annyi kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban, hogy dokkolót nem terveztetek venni hozzá, valamint az eddigi tapasztalatok alapján ki lehet váltani vele egy iroda felhasználásra szánt notebook-ot?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest