- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Persze, ennyi, tulajdonképpen mindenkivel megesik az ilyen, csak engem bosszantott de nagyon, hogy többet volt szervizben mint nálam, el is adtam az utolsó javítás után.
Mondjuk most 920-at használok, de nem hiányzik a front speeker-es dolog... Az viszont tény, legalábbis szerintem, hogy ha az ember vesz egy Droidos készüléket akkor ne kössön sok kompromisszumot, vagy Nexus vagy valamelyik gyártó high end készüléke, ez esetben sok fejfájástól és macerától óvja meg magát, én így látom. Az meg az érem másik oldala hogy a WP soha nem használja ki a HW-t ezen a vason, csak játéknál, mert az összes többi dolog ugyan úgy fut mint akár az 520-on is, ennyiből előnyösebb alsó szegmensben egy WP mint egy Droid, az meg megint más kérdés hogy ez a platform meddig lesz életképes, mert ahogy az eladások mutatkoznak, nem hogy növekedne, de visszaesett a WP részesedése a tavalyihoz képest, örülnék neki ha ez változna, de olyan érzésem van hogy sajnos nem igazán fog, annyit nem hogy a platform versenyképes maradhasson
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest