- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nincs gond a MT termékével, azon is elfut sok minden, pláne ebben az ár kategóriában. Talán ezek a közepes Helio SoC-k jobbak, mint a nagyon alsó Snapi megoldások.
-
PietPunto
tag
A 2/16 kombót inkább ne is említsd. Amikor a Honor 8-at beadtam szervizbe egy Xiaomi Redmi 6A-t vettem hogy átvészeljem az átmeneti időszakot (pár napig egy Nokia 1616-al nyomtam, kaptam is az ívet rendesen, tehát muszáj volt). Nem volt orbitálisan rossz, de érezhetően kevés bele a 2/16. Szükség telefonnak viszont tökéletes.
-
ates
aktív tag
Nézzük a dolog pozitív oldalát: nincs 2/16-os változat , egyébként meg hozza azt, amit ettől az árszinttől elvárunk.
-
Matada2.3
veterán
válasz callmeakos #8 üzenetére
Gondolom házon belül nem akartak többszörös konkurenciát. Az ujjlenyomat elhagyása pedig tényleg csak a spórolás és a lefelé pozícionálás része, nem azon az 1-2 dolláron múlik.
Finn the human
-
PietPunto
tag
válasz callmeakos #8 üzenetére
Jogos, én is erre gondoltam. De nálam valamiért a MediaTek egyet jelent a low-end kategóriával. Sokszor más Távol-Keleti feltörekvő márkák, (akik próbálnak kilépni a nemzetközi piacra pl. Umidigi, Ulefone és tsai.) specifikációiban látom a MediaTek komponenseit.
[ Szerkesztve ]
-
Inkább furcsa. A Honornak ott van majdhogynem házon belül a Kirin, de valahol érthető ha egy kicsit variálni akartak. A MediaTek sokkal kézenfekvőbb és valószínűleg olcsóbb alternatíva mint mondjuk egy Qualcomm SoC.
Amit nem értek itt az az ujjlenyomatolvasó elhagyása. Még az utolsó legalja P9 Liteomban is volt, nem értem ide mért fért bele. Pláne hogy sokkal megbízhatóbb, pontosabb és gyorsabb mint az az arcfelismerés ezen az árszinten.
All→M8
-
Doki42
őstag
Tucat telefon...
Nem kellene😎Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
PietPunto
tag
Most vagy én vagyok finnyás, de a MediaTek cucc egy Honorban nem ciki?
-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért jó lenne.... De mire ideér...
-
törölt tag
Kereken 150gramm a telefon a forrás szerint, több mint 6 colon az elég frankó! Honorhoz híven ez majd jön Europába is, csak más becenéven, 80%-al drágábban. De akkor már nem lesz jó vétel, B20 ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...