Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nincs gond a MT termékével, azon is elfut sok minden, pláne ebben az ár kategóriában. Talán ezek a közepes Helio SoC-k jobbak, mint a nagyon alsó Snapi megoldások.
-
PietPunto
tag
A 2/16 kombót inkább ne is említsd. Amikor a Honor 8-at beadtam szervizbe egy Xiaomi Redmi 6A-t vettem hogy átvészeljem az átmeneti időszakot (pár napig egy Nokia 1616-al nyomtam, kaptam is az ívet rendesen, tehát muszáj volt). Nem volt orbitálisan rossz, de érezhetően kevés bele a 2/16. Szükség telefonnak viszont tökéletes.
-
ates
aktív tag
Nézzük a dolog pozitív oldalát: nincs 2/16-os változat
, egyébként meg hozza azt, amit ettől az árszinttől elvárunk. -
Matada2.3
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Gondolom házon belül nem akartak többszörös konkurenciát. Az ujjlenyomat elhagyása pedig tényleg csak a spórolás és a lefelé pozícionálás része, nem azon az 1-2 dolláron múlik.
-
PietPunto
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Jogos, én is erre gondoltam. De nálam valamiért a MediaTek egyet jelent a low-end kategóriával. Sokszor más Távol-Keleti feltörekvő márkák, (akik próbálnak kilépni a nemzetközi piacra pl. Umidigi, Ulefone és tsai.) specifikációiban látom a MediaTek komponenseit.
-
callmeakos
veterán
Inkább furcsa. A Honornak ott van majdhogynem házon belül a Kirin, de valahol érthető ha egy kicsit variálni akartak. A MediaTek sokkal kézenfekvőbb és valószínűleg olcsóbb alternatíva mint mondjuk egy Qualcomm SoC.
Amit nem értek itt az az ujjlenyomatolvasó elhagyása. Még az utolsó legalja P9 Liteomban is volt, nem értem ide mért fért bele. Pláne hogy sokkal megbízhatóbb, pontosabb és gyorsabb mint az az arcfelismerés ezen az árszinten.
-
Doki42
őstag
Tucat telefon...
Nem kellene😎 -
PietPunto
tag
Most vagy én vagyok finnyás, de a MediaTek cucc egy Honorban nem ciki?

-
atike
nagyúr
Ennyi pénzért jó lenne.... De mire ideér...

-
törölt tag
Kereken 150gramm a telefon a forrás szerint, több mint 6 colon az elég frankó! Honorhoz híven ez majd jön Europába is, csak más becenéven, 80%-al drágábban. De akkor már nem lesz jó vétel, B20 ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, egyébként meg hozza azt, amit ettől az árszinttől elvárunk.