- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
janeszgol #71 üzenetére
Nem pára, hanem ablakról lecsöpögő pára, azaz kb. szemerkélő eső áztatta be (nyilván vmelyik nyíláson, azok nem tömítettek egy normál telefonnál), nem 2013-ban, hanem 2 éve, egy akkor aktuális vmelyik iPhonet. Biciklin is bármikor elkaphat egy váratlan felhőszakadás, így nem időjárásálló telefont semmiképp nem vennék.
-
vakablak93
őstag
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Szerintem sok hasonló árú tepsivel szemben lesz hasonlóan jó lesz a Pixel 5a is mint a 4a számos vele egy árú modellel szemben, csak éppen akik a mérete és nem csak a pixelek szoftveres megbízhatósága miatt választották a 4a-t csalódottak a méretnövekedés miatt.
Sajnos ez van, a konpakt okostelefon mint olyan erősen veszélyeztetett állatfaj, én már kezdem elfogadni hogy a 4a-m utódja bizony valami tepsi lesz.... -
MC Pite
veterán
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Felesleges ha így kérded.
Samukkal állandó baj AA-val. Kijelző soha nem színhű, napon kevésbé olvasható. A 41 hihetetlen lassú. Rossz a súlyelosztása, fejnehéz, gombok kényelmetlenebbek. Ujjlenyomatolvasó 40-50%ban megy, akkor is lassan.
Kamerák ég és föld, előlap és főkamera egyaránt - sebesség, fókusz, dinamika, hdr, mindenben!
Jobbak az antennái a pixelnek(wifi, bt és a mobilhálozat is). Nálam az üzemidő is jobb (4,5 vs 6ó sot), ill bőven gyorsabban is tölt a pixel (mindkettőt a gyári adapterrel nézve). Hangminőség, zajszűrés, gyári programok; hónap után a sebesség hogy alakul (4a-ra rákérdeznek néha hogy mi ez ami ilyen gyors, a cégnél olcsóbb iphoneok és ilyen samuk vannak). A világ legrosszabb headsetjét adta a samu a 41 mellé, beleérte a 15 éve 500Ft-os kínai vackot is.
Ha x forintot ér a 4a-m, akkor x/3-at ér az A41-em.
És akkor a samuk átlagosegbízhazóságát (ami nem túl fényes) és frissítések érkezését az A szériában nem is nézzük.
A UI a samun mintha ovisoknak készült volna, meg a gyári ikonok is. Meg a hátlap is...
Nekem egykezes, sallangmentes, megbízható, minőségi, jó kamerájú telefonra van szükségem, ami gyors. Ezeket csak az egyik tudja.Teszem hozzá volt nejemnek saját A3, nekem egy hétig S6 (nem tudtam hozzászokni), nem vagyok elfogult a samuval. Simán az összes Redmi is amit próbáltam kevésbé zavaró (olcsósítások) mint pl a céges A41em.
-
MC Pite
veterán
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Fogalmad sincs miről beszélsz. Van A41/51 Samsungunk meg Pixel 4a-nk is. Nagyon nagyon nem egy liga.
És most (is) 12x ezer egy 4a. 4a 5G és 5a drága is kicsit (nekem), de leginkább nagy.Én inkább jó árat kérek mint 90Hzet meg 8Gb ramot (nem játszok telefonon [se]) egy olcsóbb alváltozatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest