- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz Quasi_modo #36 üzenetére
Szerintem meg pont itt vérzik el az egész koncepció,drága,és nem csak viszonylagosan.
Moleculez:
Biztosan NEM EZ lesz az ami megszorongatja a1020-ast
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Várok valamit, ami seggberugja kepminosegben a 1020-t, de nem hiszem hogy ez lesz az... A fenti tesztfotok azert nem gyengék, de nem kerestem az állam a padlón. Persze, gondolom automataban lett vegigkattintgatva, azért vannak ott opciók, majd ha a fotóstopikokban nekiesnek a ráérő kameraszadistak, akkor meglátjuk mit tud.
De igazából én technikailag vártam valami új megoldást. Mert már rég meglévő megodasok csinosan csomagolva. Nem tudom komolyan venni...😞Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
dreamdancer
őstag
Na jó, de a "kicsit többet fotózáshoz" egy jobb mobil (SGS5, Lumia 1020, IPhone 5s stb.) is elég, abban a pillanatban viszont, amikor valóban minőségre van szükség - és messze nem profi minőségről beszélek - ez máris kevés.
Értem én, hogy kompromisszum, csak azt a valódi minőségi ugrást nem látom, amiért megkötném azt a kompromisszumot, hogy folyamatosan egy kompakt fényképezőgéppel járkálok, azzal netezek, telefonálok stb., mert ez a cucc kábé akkora, mint egy kompakt kamera.
Persze nyilván eltérőek a preferenciák.
Nem a lényeg a fontos.
-
zsigus
őstag
-
Oppenheimer
nagyúr
Ilyen epikus zenére még nem fotóztam macskát, amúgy szerintem elég jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Palibá
tag
Jó lesz ez, végre valami új fícsörvagyis előbb inkább megkérdezem: ki lehet tolatni vele a motoros kitámasztó tumort a hátlapból, mikor asztalnál ülve filmet akarok nézni? Mert akkor pont jó szögben tartaná. Meg jó lehet majd ellenőrizni vele, egy 2 karos mérleggel, ha kérek 20deka párizsit, nem vert-e át a boltos néni Telefonnak még mindig nagy és nehéz, fényképezőnek meg vacak kis lapkája van, amire a 20MP-elt besűrítették. Zaj garantálható, ahogy az elmosás is a szoftvernek hála. éjszakai (nem portréhoz kevés a fényerő, a vakucska meg nagyon picike résen kandikál kifelé, szal igazán messze sem hiszem hogy derítene (persze a ledesektől valószínűleg egy fokkal jobb). Hogy jót is írjak: az elődjétől szebb lett. Különbség annyi kb. mint egy Baba és egy olyan Dove szappan között, amit leragasztottak szebtapasszal. Ha eléggé melegszik, még fícsör is lehet a tumor, hisz úgy néz ki ráfér egy csésze leves, amit a becsukott tumoron, mint egy villanyrezsón, felmelegíthetünk. Ja és a lesifotókat felejtsük el, ha nem képes anélkül fényképezni, hogy a pinokkió előjönne belőle.
Szólásszabadság van?[ Szerkesztve ]
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
babkukta
senior tag
Gondolom nem lesz olcsó.. oké h egy komolyabb fényképező és telefon is egyben, de ha már vkinek annyira fontosak a képek, szvsz nem ilyet vesz, hanem normális fényképezőt. Igen, tudom h ez mobil is, de pont azért mondtam, h akinek a képek a fontosak, márpedig aki vesz/venne ilyet, annak a képek a fontosak. Már csak az lesz a szebb, ha az S5 jóval durvább képminőséggel bír
(#40) Quasi_modo nem, csak gondolom ismerős neki a szám...
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
zsigus
őstag
20,7 MP Hmmm...
Vajon milyen gyártmányú érzékelő lehet benne?
-
floatr
veterán
válasz dreamdancer #25 üzenetére
Szerintem bőven vállalható méretbeli kompromisszum. Minden egyéb esetben legalább egy kiskompakt gépet még vihetnél magaddal mindenhová. Aki egy kicsit többet fotózgatna, de nem akarja egy kamerapakkal élni az életét, annak tökéletes.
Nekem van bridge, meg kisméretű hd kamera is, de mindkettő macera egy ilyenhez képest
-
Georgexy_hun
tag
HTC és Nokia kedvelő vagyok. Viszont nem mondom rá, hogy csúnya. Az előző az volt ez már fényévekkel jobb. Viszont elnézegetve a képeket vannak vele gondjaim. Az összes samsungnak ugyanaz a baja. Teljesen elmossa a kép részleteit a szoftver. Ugyanezt tapasztaltam S3-S4 és Note 3-nál is. Pedig egyébként nem lenne rossz. Miért van az, hogy még mindig csak a Nokia tud, normális kamerát telefonba rakni?
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Maxentius
addikt
Elgondolkodtató, jó lenne, ha lenne 16 GB-os verzió is belőle.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
M5Norbi
őstag
válasz dreamdancer #25 üzenetére
Igen ezért nem kellene nekem sem. Amire ki lett találva egy mai teló kamerája messze elég. Ez meg csak valamivel jobb....
De nyilván van rá igény.
Nézd gyártanak műkakit is
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
ak76
senior tag
Alakul ez!
Már csak ezt a hülye "természet ihlette" lekerekített KGST szappantartó formát,meg anyagot kéne hanyagolni,és jó is lenne a cucc.
Bár amennyibe ez kerül,abból veszek egy akciós DSLR kitet,amivel ugyan nem telefonálok,de képminőségben kb úgy arányulnak egymáshoz mint ez,meg ez ...[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Majd a megjelenéskori képek lesznek a fontosak, addig lehet hogy reszelnek még rajta.
"Majd a júzerek tesznek fel képeket. Az többet mond mint a tesztek képei."
Így van. Az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
kíváncsi leszek a képminőségre
Alcatel onetouch idol2s the king
-
babosmiki
addikt
Na, ez végre tényleg szép lett!
#25: "Ki az, akinek egy sima S5 kamerája nem elég,"
Hát pl. aki egy mobilban komoly 10-es optikai zoomra vágyik....
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehetett volna nagyobb az érzékelő.
valami
-
dreamdancer
őstag
Továbbra sem értem ezt az egész koncepciót.
Telefonnak brutálisan ormótlan és nehéz, fényképezőgépként meg nem éri el a valóban jó amatőr gépek szintjét. Ki az, akinek egy sima S5 kamerája nem elég, egy félprofi gép képminőségére viszont nincs szüksége, fontos, hogy mindig nála legyen a gép, de egy normális kompakt gépet már nem bír magával "hurcolni", ez viszont belefér?
Elég szűk ezeknek a halmazoknak a közös metszete.
Nem a lényeg a fontos.
-
kbyte1024
veterán
Na megnéztem a képeket. Hàt nem estem hasra.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Fr0z3n
őstag
Na ha jó áron lesz, cserélem a Note 2-őt.
Pedig rühellem a samsungotSzerk.: 500 juróért inkább marad a nóta.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
NA ez már egész vállalható. Majd átnyálazom a képeket is.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
roli543
őstag
Hosszú idő óta az első Samsung amire azt mondom, hogy igen f@sza
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Hobbbyt
őstag
válasz blueMerle #10 üzenetére
Biztos, hogy nem ugyan az az érzékelő van benne, ugyanis a WB250F csak 16.7mpx. Ez viszont 20.7.
Viszont a WB250F sokkal normálisabb objektíven keresztül alkotja a képeket. (már csak azért is mert fényerőben is jobb)(#6) vicze1 Hmm.. ennek mi értelme így? a 4db A7-es mag alig gyengébb mint a 2db A15-ös.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Robertoq
őstag
-
kelly416
veterán
Naaa... és nem csak az elődhöz képest, hanem a többi Samuhoz képest is javult. Más egy kicsit a külalak. Végre-végre. Egy jó kis ellenfél a Sony készülékeinek.
Mármint OPrendszeren belül.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Na ez azért nem rossz. Még mindig nem kéne......vagy mégis...... esetleg nagyon jó áron Mert amúgy nekem elég a sima kamera.
Viszont ezzel a felbontással és ezzel a hardverrel elég fürge lehet.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Peterson_
addikt
válasz blueMerle #10 üzenetére
Akkor nem szóltam, nekem nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom.
( egyébként az előd relatíve gyenge teljesítménye miatt mondtam.)satz18:
-ekkora méretben még röhögve elég a 720p.
Asszonykámnak HOX-a van 4,7"-al, és gyönyörű a képe.
Az üzemidőre és a teljesítményre pedig jótékony hatással lesz,[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
satz18
őstag
Ez már egész telefon alakú. Gratula a vékony kialakításnak. Mínusz az FHD kijelző és a snapdragon 800 hiányának. De ez utóbbihoz már hozzászoktunk.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
prolad
addikt
Tetszik,sokkal vállalhatóbb,rendes belsőt is kapot,egyeldül a kijelző lehetne nagyobb.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Jó látni, hogy a Samsung hallgat a kritikákra. Elődnél ugye mi volt? Nem akarok fényképezővel telefonálni. Erre itt a telefon, fényképezővel.
Cool... akarom írni Kool stuff (ha már K)...K-ról nekem Edt, Edty és Dubladé jut eszembe, meg a spungli.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Peterson_
addikt
Valóban sokat javult az elődhöz képest, így a másik képeken pedig még vállalhatóbban néz ki, mint a cikkben szereplő-gondolom- sajtófotókon.
De az "ez igen!" kijelentéssel szerintem várjunk, míg megtudjuk, hogy mire képes a kamera.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kisgergely80
tag
Egész jó, rengeteget javult az elődhöz képest. Ez már teljesen vállalhatónak tűnik.
Edit:
Bár azon a képen, amit Robertoq tett be, ott az oldalsó gombok elég gyenge minőségűnek tűnnek.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Sokat fejlődött a kialakítása. A képekre kíváncsi leszek.
-
blueMerle
veterán
Na végre valami a Samsungtól amire azt lehet mondani, hogy ez igen!
Robertoq: Na ja, ez egy telefon komoly fényképezőgép funkcióval felszerelve, az előd egy fényképezőgép volt, telefon funkcióval
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Ez már vállalhatóbb kütyü mint az elődje...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Hobbbyt
őstag
6 mag? 2db A7 és 4db A15? Vagy pont fordíva? (bár annak nem látom értelmét)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest